Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha bnőtök van akit nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bnőtök van akit nagyon szerettek de egy nap rád ír egy bombázó mit teszel?

Figyelt kérdés
közbe tudod ,hogy a bnőd nagyon féltékeny tipus és soha nem csalnád meg.
2012. ápr. 19. 23:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
felfogtam már az első kommentből is, hogy LÁNY vagy. a kérdés fiúknak szól, ugye? na, akkor?! leírom a kecskés hasonlatot máshogy: megdugnám a bombázót, de a bnőm nem tudná meg.
2012. ápr. 20. 00:07
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
nem írok vissza, kerülni kell az olyan helyzeteket ahol meginoghatok, nagyon szeretem még kísértést sem akarok a közelemben.
2012. ápr. 20. 00:10
 13/23 anonim ***** válasza:
88%

Már ettél de eléd tolnak egy nagyon finom pizzát mit teszel?.....

A kérdés mindig ugyanaz! Mennyire vagy éhes?... !!!!!!

2012. ápr. 20. 00:12
 14/23 A kérdező kommentje:

hogy ezt teszed akkor egy nagy se""fej vagy...

utánna meg a bnőd szemébe tudsz nézni gondolom..

2012. ápr. 20. 00:20
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy másikat látsz bombázónak és nem a barátnőd, akkor ennyi erővel szakíthattok is.

(értem, hogy lány vagy, de én most a fiúnak válaszoltam, akinek a nevében feltetted a kérdést)

2012. ápr. 20. 00:24
 16/23 A kérdező kommentje:
oké:) kezdek megnyugodni. a barátommal nagyon szeretjük egymást ,1 éve vagyunk együtt ,tervezzük h összeházasodunk,gyerek stb. de néha felmerül bennem a kérdés ,hogy mit tenne ha...:/ pedig azóta ,hogy együtt vagyunk rá se nézett másra
2012. ápr. 20. 00:26
 17/23 anonim ***** válasza:

Túl sokat gondolkozol:D

Ha nem ad rá okot minek ilyenen rágódni?

2012. ápr. 20. 00:52
 18/23 anonim ***** válasza:
Basszus, miért nem lehet értelmesen megfogalmazni a kérdést...
2012. ápr. 20. 00:57
 19/23 anonim ***** válasza:
Ha szeretem a barátnőmet akkor soha nem csalnám meg!Lehet az akármilyen lotyó! 25 F
2012. ápr. 20. 02:36
 20/23 anonim ***** válasza:

Velem most épp az történik. Megmondtam a barátnőmnek, hogy találkozni akar velem, és egy régi ismerősöm (ami igaz is), és még azt is, hogy régebben belé voltam zúgva.

Nem tervezek vele semmit, beszélni fogunk azt csá. Bár azt kétlem, hogy akarna bármi ilyen jellegűt tőlem... de meglátjuk. Az önbizalmamat végülis még növelheti :-)

2012. ápr. 20. 05:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!