Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen nyomorék? Mindig az olyanok találnak meg akik szórakoznak csak, ez nekem már nagyon fáj, mit tegyek hogy végre legyen egy normális kapcsolatom?
Figyelt kérdés
15/ L2012. ápr. 19. 18:44
11/19 anonim válasza:
Idiótán viselkedsz lehet, mikor pasik közelében vagy csak te nem veszed észre.
12/19 anonim válasza:
Fiatal vagy még...
Nézz meg engem! Itt vagyok 21 évesen de meg soha egy lanynak se tetszettem, akit nekem tetszik magasról lesz@r. :S
Nekem van okom aggódni mert egyáltalán semmilyen kapcsolatom nem volt még. Se komoly, se laza.
13/19 A kérdező kommentje:
lehet :/.... de akkor beszélni se akarnának velem + velem lógni se... gondolom :/
2012. ápr. 19. 19:14
14/19 A kérdező kommentje:
nekem is csak 1 volt úgy hogy komoly aztán 2 hét múlva a "barátnője" vette fel a telefont ;(
2012. ápr. 19. 19:16
16/19 anonim válasza:
ma 19:12
Jól mondod, tesó, pacsi! ;)
17/19 A kérdező kommentje:
nincs kedvem :\\ inkább rpcjs-t nézek most ;P
2012. ápr. 20. 17:57
18/19 anonim válasza:
rossz pc-t. kár hogy vége :P
itt egy hasonló blog ha érdekelnek az animék. még atomabb kritikák, mint Freddyd-éi
19/19 A kérdező kommentje:
hát ja ://.... oki +nézem köszi :)
2012. ápr. 22. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!