Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na szóval,15 éves srác vagyok, sohasem volt még eddig
csajom azért mert féltem, hogy ez fog megtörténni
(többi lent)?
Figyelt kérdés
A barátomnál voltam, szórakoztunk mint ahogy a haverok szoktak, aztán a barátnője szólt, hogy mennyen fel videó beszélgetésre. Na szóval bementünk és minden, de a barátnőjén kivül, egy másik lány is ott volt. Szerintem az a lány gyönyörű, és nagyon megtetszett nekem már első látásra is. A beszélgetéskor a lány kérdezte, hogy tetszik e nekem és mondtam, hogy igen, erre ő is azt mondta, hogy én is tetszem neki. Kérte a "Facebook" profilomat, nem akartam elmondani neki, mert nem volt még csajom és nem akartam elszúrni semmit sem vele kapcsolatban vagy valami módon megbántani,(Azért nem volt még csajom mert sohasem kérdeztem meg senkit sem, hogy legyen az mert féltem, hogy nemet mondd és kiröhög az utcán akárhányszor meglát). Másnap mégis elkértem a barátomtól a nevét és hozzáadtam az ismerőseim közé. Ehhez másnap, nagyon berúgtam, elég sokat ittam, és hát felmentem a "Facebook"-ra és irtam neki egy üzenetet. Ami csak az eszembe jutott elmondtam neki és azt is, hogy miért is nem szeretem megkérdezni, hogy lesz e a barátnőm meg mindent sorba. Másnap mikor kijózanodtam kaptam tőle egy üzenetet, hogy ezt aranyosnak találja, és hogy ő megakart engem kérdezni, hogy leszek a barátja de nem tette mert az legutolsó barátja megcsalta, és nem szeretné, hogy megint megtörténjen mert akkor végleg összetörne a szívét, de mivel látja hogy én nem olyan vagyok, hogy kérdezzem meg és ő ad egy esélyt. Meg is tettem és most már járunk is. A legnagyobb baj a távolság, elég messze élünk egymástól, nem lényeges milyen messze. Hanem, az, hogy én még barátnőbe teljesen tapasztalatlan vagyok, és akármikor beszélünk egymással, az a beszélgetés elég rövid. Mivel csak pár napja járunk nem tudom mit is kérdezzek, nem akarom, hogy azt higgye hogy nagyon perverz vagyok és rögtön intim témákat hozzak fel. Egyszerűen nem tudom mit kérdezzek tőle, vagy mit is mondjak neki. Általános beszélgetésünk körül belül ilyen: Szia, Szia, Mit csinálsz? Semmit te? Zenét hallgatok, Milyen napod volt? Jó És neked? Jó, Hogy vagy? Jó te? jó. És kész a mai napra, elejében jól ment a dolog, mert elbeszélgettünk a kedvenc zenéről,hobbiról,tantárgyakról stb. De most, hogy ezt mind tudom nem tudok mit kérdezni tőle többet. Nagyon szerelmes lettem belé, és ez őszinte szerelem, első valójában, és nem szeretném elveszíteni, de ha így folytassuk hamar vége lesz az egésznek, rengeteg web oldalt már teljesen átolvastam, némi segítségér de úgy tűnik semmi haszna, én őszintén szeretem, és szeretni is fogom, és nem akarom soha elveszíteni. Valaki, akárki tudna nekem tanácsokat adni? Nagyon kellene! Én úgy érzem nem tudnék nélküle élni. Kérem segítsetek! (Ha mégis fontos lenne, én Budapesti vagyok és ő, hát Skóciában él.)
küldj neki linkeket, van egy csomo ezaf*sza, meg stb
trolkodos kéregényeket, stb stb stb és együtt röhögjetek rajta, vesézzétek ki meg iylenek..:D
találj vmi témát amiről hosszasan bezsélgethették, pl megasztár, vagy bármi nemtoma 15 évesek mit nézneka tv be...
aztán arról, meg ahgy jön...
aztán később nyugodtan rákérdezhetsz így a sex dolgokra ...majd látod, hogy mikor van itt az ideje..:P
2012. ápr. 19. 17:34
3/5 A kérdező kommentje:
17:30 én is észre vettem, hogy ez nem is hasonlít kapcsolatra, de nem is szeretném elveszíteni ezért akarok változtatni.
17:34 Hát, a linkeket jó ötletnek találom és ahogy a többit is, de mégis nem tudom, hogy tudhatnám mikor jön el az ideje a sex témákhoz,
Emígy én nem tudom miért vagyok én így mivel, az osztálytársaimmal akik lányok elég jól kijövök.
2012. ápr. 19. 17:43
4/5 PusziAzArcodra válasza:
A barátommal nem egy-két év különbség van, mégis tudunk beszélgetni úgy,hogy ha papírra írnánk át,naponta egy 50 oldalas könyvet kapnánk (kb.). Jó program,ami nekünk bevált. Mindketten letöltötök a netről egy filmet, amit ketten választotok. Majd megbeszélitek (msnen,fb-n) hogy mikor indítjátok , pl . nyolckor pontban , vagy számoltok úgy,hogy három-kettő-egy, start. és közben is beszélgethettek majd a végén megbeszélitek a filmet. Ez a közös filmnézés mindennapos is lehet, és még a kapcsolatotoknak is jót tesz. Hogy miért? Például, (mi is kicsit keveset találkozunk) ha horrort néztek,mondhatod, hogy jaj, most hogy odabújnék hozzád, stb. a rázós részeknél :) És ez is egy fajta közeledés,meg minden. Akármilyen gyerekes, mi Disney rajzfilmeket kezdtünk el nézni, és megtaláljuk egymásban a gyermeket, így is egy fokkal jobban megismerhetjük:). Szerintem mindenképp próbáljátok ki, mert megéri.;)
2012. ápr. 19. 18:59
5/5 A kérdező kommentje:
18:59 Nem rossz ötlet, köszönöm a választ. Azt hiszem ezt kipróbáljuk szombaton.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!