Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jön el a pillanat?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A barátnőm elég félénk típus, de már nem annyira, mint mikor összejöttünk, és én már nagyon szeretnék vele csókolózni, úgy látom ő is akarja, de nem vagyok benne teljesen biztos!

Honnan tudhatom, hogy eljött a pillanat és szabad a csók, valami jelet adhat, vagy ilyesmi?

Előre is köszi!

2012. ápr. 19. 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Majd.
2012. ápr. 19. 16:24
 2/7 Advocatus Diaboli ***** válasza:

Elaláltad.

Barátnőmmel ilyen filmbeillő pillanat volt:D Bementünk még nyáron a Balcsiba (első randi), közben ugráltunk, hisztiztünk, hogy hideg. Viccesen átkaroltam, és nyafogtam, hogy melegítsen fel, mert hideg a víz. Szépen lassan eltűnt a vicces hangulat, és átvette, a romantika. Közelebb húztam lassan magamhoz, mivel még mindig a szemembe nézett, úgy éreztem itt az idő, és sutty. Megtörtént:D

20/F

2012. ápr. 19. 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak úgy sutty? Hát ez remek...
2012. ápr. 19. 16:29
 4/7 Advocatus Diaboli ***** válasza:
16:29 Nem értem mi a gond. Neked még nem jött össze, vagy miért vagy mérges?
2012. ápr. 19. 16:33
 5/7 A kérdező kommentje:
1. Ha már veszed a fáradtságot, hogy írsz akkor írd már le te mit gondolsz, hogy mikor ha meg te sem tudod akkor ne írkálj, ha meg te szeretnél valamit és neked írnak ilyet vered a fejed a monitorba
2012. ápr. 19. 16:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Félrészegen kiszáltam a taxiból, hideg volt folyt az orrom, nem volt zsebkendőm elémált, elköszönni, megcsókoltam, a taknyom a számon volt, szerintem érezte, de mindez lényegtelen 1 éve vagyunk együtt és jót nevetünk rajta.
2012. ápr. 19. 16:37
 7/7 Advocatus Diaboli ***** válasza:

előkelőidegen.... hát cseszd meg:D

De amúgy ennyi, bármikor lehet a pillanat, taxi előtt esőben, Balcsiban, bárhol.

2012. ápr. 19. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!