Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jön el a pillanat?
Sziasztok
A barátnőm elég félénk típus, de már nem annyira, mint mikor összejöttünk, és én már nagyon szeretnék vele csókolózni, úgy látom ő is akarja, de nem vagyok benne teljesen biztos!
Honnan tudhatom, hogy eljött a pillanat és szabad a csók, valami jelet adhat, vagy ilyesmi?
Előre is köszi!
Elaláltad.
Barátnőmmel ilyen filmbeillő pillanat volt:D Bementünk még nyáron a Balcsiba (első randi), közben ugráltunk, hisztiztünk, hogy hideg. Viccesen átkaroltam, és nyafogtam, hogy melegítsen fel, mert hideg a víz. Szépen lassan eltűnt a vicces hangulat, és átvette, a romantika. Közelebb húztam lassan magamhoz, mivel még mindig a szemembe nézett, úgy éreztem itt az idő, és sutty. Megtörtént:D
20/F
előkelőidegen.... hát cseszd meg:D
De amúgy ennyi, bármikor lehet a pillanat, taxi előtt esőben, Balcsiban, bárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!