Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nagyon szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon szerelmes vagyok.

Figyelt kérdés
Van egy 17 éves lány akibe nagyon beleszerettem, és ő is szeret engem. Én még csak 14 vagyok és anyumék, bátyám, és a lány legjobb barátnője ellenzi a dolgot. Nagyon szeretnénk együtt lenni de nem engedik. Most tölti 1 hónap múlva a 18-at és lehet kimegy Görögországba és félek hogy talál valaki mást. Mit tegyek?
2009. jún. 20. 15:57
 1/4 anonim válasza:
41%

Szerintem dugjatok egyet. Mármint a barátnőjével. aztán vele is :)

74/F

2009. jún. 20. 16:02
 2/4 anonim ***** válasza:
40%
először is nem hinném, hogy Görögországban tartós kapcsolatot lelne;) mivel aligha talál ott olyan fiút, akivel egy nyelvet beszélnek.. de előfordulhat, hogy magyarokkal találkoznak, de nem sok esélye van, hogy olyan fiúval találkozik, akivel ő össze is jönne. Szóval emiatt ne aggódj, ha tényleg téged szeret, akkor a nyaralás után is szeretni fog, és akkor léphetsz;) de nagyon fontos: ne várd meg, amig ő lép, mert a lányok jobban szeretik, ha a fiúk kezdeményeznek...
2009. jún. 20. 16:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem nem működne a kapcsolat, a korkülönbség miatt, különbözőek vagytok. Más dolog érdekel egy 17-18 éves lányt, mint egy 14 éves kisfiút.
2009. jún. 20. 16:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Az nem számít, hogy hányan ellenzik és hányan támogatják a kapcsolatot. Ebbe szerintem még a szüleidnek sincs beleszólása. Szerintem ha a lány is szeret téged, akkor lehet belőle később komoly dolog, de majd csak pár év múlva, mert ilyen fiatal korban még tényleg elég sokat számít az a pár év korkülönbség. Az is lehet, hogy néhány év múlva, mire kicsit érettebb leszel, már nem is fog tetszeni a lány, és találsz valakit, akit a szüleid is könnyebben elfogadnak. De azért nem reménytelen a dolog, beszéld meg ezt a szüleiddel, ők is voltak fiatalok, biztos tudják, milyen szerelmesnek lenni.
2009. jún. 20. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!