Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell smárolni?

Figyelt kérdés
tudom h ez elég furcsán hangzik de még sose csokoloztam és valhogy nem tom h kell... nyelvel mit meg hogyan meg ienek....(15\\F)
2009. jún. 20. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Használd a keresőt!
2009. jún. 20. 14:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Figyelj ezt nem lehet megtanulni,ez ösztönösen jön.

Ezt nem lehet elmagyarázni,engedd el magad és történjen aminek történnie kell.

2009. jún. 20. 14:44
 3/8 anonim ***** válasza:
ooo bazz, ez a kérdés már annyiszor volt
2009. jún. 20. 14:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Összeérintitek a szátokat majd átdugod a nyelved a csaj szájába és ott "forgatod".De ez tényleg ösztönösen jön.....Nemcsak az embernél az állatnál is.Az én hullámos papagájaim is csókolóznak pedig nem én tanítottam őket(és nekik sokkal nehezebb is a szarus kemény csőr miatt).:)
2009. jún. 20. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozom! Én az elsőre nagyon rá streszeltem és nem volt olyan amilyennek képzeltem , hbár azért jó volt a mostaniakhoz viszonyítva! Csak enngedd el magad a többi jön magától:) A nyelv témát ráérsz késsőb is bevetni! 25/L
2009. jún. 20. 15:03
 6/8 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek :) de mar rajottem h tok foloslges ezen idegeskedni mer h valaki telleg szeret vkit akkor teleg nem azon fog gondolkodni h "mivan ha elrontom"meg ienek....." szal nem ezen fog mulni h a csajnak mennyire teetszem.
2009. jún. 20. 15:03
 7/8 anonim válasza:
dokkolással
2009. jún. 20. 15:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Tényleg nyugi :) Én is azthittem milyen nehéz lesz meg minden... csak engedd el magad ,és megy az magától :) Ha szeretitek egymást ,mindenhogy jó lesz :) Mi még ha néha fogazunk is csak nevetünk egyet és kész :) Sok sikert :)

18F

2009. jún. 20. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!