Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti mit szólnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit szólnátok ha a srác aki bejön nektek vagdossa magát?

Figyelt kérdés
Nem emos meg ilyenek...
2012. ápr. 18. 20:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

gyenge!!!

kb 3 évvel ezelőtt itt gyk-n valaki megfogalmazott egy nagyon szép, találó, kissé nyers szöveget azokra akik olyanok mint te. Sajna eltűnt....:-(

,

gyenge vagy baz+, kur√/\ra gyenge!

2012. ápr. 18. 20:59
 12/22 anonim ***** válasza:

Minek vagdosod magad?

Semmi értelme nincs...

Vagy ne csináld, vagy csináld de akkor rendesen és utoljára!

2012. ápr. 18. 21:04
 13/22 A kérdező kommentje:

11/11 es válszolónak:

ha neked így jobb akk.egészségedre...nem értem hogy mire érted azt hogy gyenge

2012. ápr. 18. 21:06
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

jaaa azt akarod mondani, hogy élvezed?

miközben vagdosod magad? mert azt aláírom oksa azzal semmi baj ha élvezed.

de ha valami kis depis fa.sz vagy aki sajnálkozik a nyomorult elba.szott kis életén és így próbálja sajnáltatni magát...akkor nem vagy más mint egy gyenge szar!!!

2012. ápr. 18. 21:16
 15/22 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de azt hiszem nem teljesen értem. Ha nem vagy emo akkor miért? Továbbá, megkérdezhetem, hogy hány éves is vagy?
2012. ápr. 18. 21:32
 16/22 anonim ***** válasza:
vagdosnám én is az ilyeneket..lapáttal..pofán..
2012. ápr. 18. 21:33
 17/22 A kérdező kommentje:

1.nem tudja senki hogy ezt csinálom

2.16/F vagyok és "csak" egy depressziós aki még ezt se mondta el senkinek...nem sajnáltatom magam de valakinek jó lenne ki önteni a szívem.

3.gondolom csak gépelőtt ilyen nagy a képed...abár nem tudhatom de hidd el nem te vagy a legerősebb...én is törtem már pár bordát...és engem is vertek már meg...

2012. ápr. 18. 22:00
 18/22 anonim ***** válasza:
szerintem ez fiútól és lánytól egyaránt nem normális ,gondos
2012. ápr. 18. 22:07
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

kérdező, te jelenleg egy igen tudatlan és ködös világban élsz. Nem csak a fiatalságodból származó tudatlanság, tapasztalatlanság, de még a veled történő, vagy nem történő negatív dolgok is rá játszanak erre a dologra, amit te csinálsz.

én is csináltam ilyeneket, csak nem vagdostam hanem felakasztottam magam, kíváncsi voltam milyen érzés, elképesztő, de nem is fáj annyira, egy kartörés sokkal jobban fáj!

De ez már nagyon régen volt, rájöttem, hogy ez a gyengeség jele.

Az élet és maga az egész világ kiszelektálja az életre alkalmatlanok egyedeket, van aki öngyilkos lesz, van akit meggyilkolnak, van aki túladagolja magát kábítószerrel, van aki halálra issza magát, van aki vagdossa magát, van aki folyamatos agressziónak van kitéve...stb...

jelenleg az éltre alkalmatlan vagy, gyenge vagy...erősödj meg te fa.sz, ne fizikailag, te nagyon hülye, hanem szellemileg és lelkileg!!!!

na most már leb.aszhatsz.

2012. ápr. 18. 22:13
 20/22 A kérdező kommentje:
Kélek ne káromkodj én is megtisztellek azzal hogy nem hordalak el mindennek akk ezt el várom tőled is
2012. ápr. 18. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!