Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz így a sorsunk? :o

Figyelt kérdés
Megismertem pár hete egy 19 éves fiút én 14 éves vgayok a szüleim belementek vagyis az eggyik nem lesz meglepő hogy meik.:) az anyum ..2 er randiztam eddig vele egyszer tegnap meg ma is ma láttam rajta hogy többször is megakart csókolni csak félt valamitől. Láttam rajta hogy közeledik felém és már el is döltötte a fejét de valamiért viszakozot.. :( többször is megcsinálta ezt a randi során de sose merte végig csinálni. Én lépjek?
2012. ápr. 18. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
ja, lépjél.
2012. ápr. 18. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem amikor látod rajta, hogy megakarna csókolni akkor te is közeledj.
2012. ápr. 18. 20:00
 3/7 anonim ***** válasza:
ne,majd elég erőt gyüjt és megteszi
2012. ápr. 18. 20:00
 4/7 A kérdező kommentje:
De lehet hogy nem tud erőt venni :( hogyan közeledjek? nagyon szeretem és nem szeretném hogy rosz benyomása lgyen rólam.
2012. ápr. 18. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem meg 14 évesen nem egy 19 évessel kéne járnod.. a srác se normális
2012. ápr. 18. 20:06
 6/7 A kérdező kommentje:
5 év van köztünk szerintem semmi gond nincs ezzel szeretem ő is szeret csak hát nem tudja kinyilatkoztatni... de ezt megfejtem ha addig élek is(: segítsetek!
2012. ápr. 18. 20:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem te ne kezdeményezz:)Majd ő megcsókol,úgy van rendjén!
2012. ápr. 18. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!