Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi ilyen? . Vagy csak megint beletaláltam : /

Figyelt kérdés
a barátom már tnap reggel óta nem keresett.. ugyvolt h tnap találkozunk mert nekem 2hétre elkell utaznom, de ink ugydöntöttünk, hogy ne találkozzunk, mert igyis egész héten együtt voltunk.. tnap reggel ezt megbeszéltük, és leis ment msnröl.. este nem hivott, pedig mindig szokott, még akkor is ha megbeszéljük, hogy nem telefonálunk.. ma még mindig nem hívott, nem jelentkezik, én pedig nem akarom kergetni.. jol teszem?
2009. jún. 20. 12:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
miért nem hívod fel ha akarsz tőle valamit. a pasik nem gondolatolvasók.
2009. jún. 20. 12:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem se kergesd. Ha akar valamit majd ő felhív. Ha nem fog akkor meg nem nagyon érdemes vele foglalkozni. Szerintem ha tényleg szeret akkor felfog hívni nyugodj meg:)
 3/5 anonim ***** válasza:
Jól teszed!És nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni!Lehet azért nem hívott mert elaludt a tv előtt.Hívni fog ne aggódj!!!!:)
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem se kéne hívnod. Itt mondjuk ellentmondok magamnak, mert én szoktam.:S na mind1. De, ha már nagyon nem bírod ki, és nem akarsz lebukni, akkor hívd fel rejtett számon, és akkor legalább megnyugszol, hogy nincs semmi baja. Elég gyerekes módszer, de engem meg szokott nyugtatni.:D (de sztem is hívni fog. korán van még..=))
2009. jún. 20. 12:30
 5/5 anonim ***** válasza:
"Minden pasi ilyen?" 3 milliárd ember szerinted majdnem megegyező személyiség? érdekes elgondolás, egyáltalán nem, ahány ember annyi féle személyiség.
2009. jún. 21. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!