Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Beleszerettem, pedig nem kellett volna.
Egy kis idő múlva úgyis elmúlik, el fogod felejteni, ha nem találkoztok, nem veszed fel msn-re.
Szerintem ha akarna tőled valamit, simán felvenne msn-re.:S És attól még, hogy nincs kiírva neki myvipre, lehethogy van bnője.:D Rengeteg ismerősöm van, akinek nincs kiírva , vagy az van kiírva, hogy egyedülálló, pedig már jóideje együtt van a barátjával/barátnőjével.
Ha gondolod azért felveheted... aztán ha majd látod, hogy ki van írva neki msn-re valami személyes üzinek, hogy pl. "szeretlek xy", akkor csak barátkozz vele.:) Azt mindig lehet. Ha nem mered felvenni msn-re, akkor meg egy idő múlva úgyis elfelejted majd, és jön valaki más. Te döntesz, mit akarsz.:)
De ez nem tűnik tolakodásnak? Jó mondjuk kiírta azt is, h "ha megakarsz iosmerni nyugodtan vegyél fel msn-re"
De én olyan betoji vagyok. Mit írkjak neki????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!