Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha én vagy a szerető, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én vagy a szerető, akkor milyen módszerrel buktathatnám le magunkat a feleség előtt, úgy hogy véletlennek tűnjön, tehát de derüljön ki, hogy az én kezem van a dologban?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt a "párommal", aki ugye nős én viszont egyedülálló vagyok. Nagyon szeretjük egymást, minden nap találkozunk, ha végez a munkában egyből hozzám jön, többször együtt mentünk a fiamért stb., tehát valóban olyan mintha csak mi ketten lennénk a kapcsolatban. A munkahelyén is ismernek, bár előttük nem csókoljuk meg egymást, de pl. utcán is sok helyen megfogja a kezem, és felvállal. Soha nem ígérte, hogy elválik, viszont szenved ő is, és örlődik ebben a helyzetben, akárcsak én. Azt mondta, hogy a mai világban egyszerűen nem tudja feladni azt a hátteret (részben hiteles lakás, ami igaz az ő tulajdona, de ugye ketten fizetik, egyedül nem tudná el kellene adni) amiben van. Mellettem jól érzi magát, szeret, ha tehetné velünk élne, azaz mi ott nála. Ezért gondoltam arra, hogy mivel szeretné, de fél meglépni ezt a lépést, hogy valahogy úgy alakítanám a dolgokat, hogy kiderüljön a viszonyunk. Gondoltam pl. arra, hogy beleteszek a bérletembe egy közös fotót, és mivel a felesége egy pékségbe eladó (több boltja is van a tulajnak), így egy másik boltjába (ahol ismerik a feleséget is és a férjet/páromat is) bemegyek vásárolni, és elhagyom "véletlenül". Ha megtalálják, akkor úgyis megnézik, mi van benne, kié... és akkor ugye meglátnák a közös fotónkat, és lehet szólna az eladó a kollegájának azaz a feleségnek, hogy a férjed egy másik nővel van... Valami hasonló ötletekre gondoltam, ami véletlennek tűnik. U.i.: Tudom a feleség telefonszámát is. Tudom, hogy nem szép dolog, de azt is tudom, hogy fél lépni..és nem azért nem lép mert nem akar.
2012. ápr. 18. 15:17
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
81%
hol az erkörcs?
2012. ápr. 18. 15:39
 12/33 anonim ***** válasza:
81%
az nem mentség ,hogy beleszerettél.eleve ha tudja az ember ,hogy a másiknak felesége van akkor szóba se jöhet!
2012. ápr. 18. 15:40
 13/33 anonim ***** válasza:
69%
Még a végén sajnálni fogunk téged meg azt a hűtlen farkat... Nem gondolod, hogy kicsit undorító vagy?
 14/33 anonim ***** válasza:
88%
Én voltam férjnél, sőt lakáshitelem is volt-van, de nem aláztam meg annyira, hogy megcsaljam, hanem közöltem, hogy már nem szeretem és jobb lenne külön, attól még, hogy ő szeretett nem maradtam vele sajnálatból, tehát elváltunk. Aki el akar válni annál nincs olyan, hogy nem mer lépni.....
 15/33 A kérdező kommentje:
Én is elleneztem az ilyet, és nem vagyok magamra büszke. Csak ahogy megismertem egyre jobban, akkor jöttem rá, hogy igen ő mindenben olyan mint akit egyszer megálmodtam, és a fiammal is jól kijön. És tényleg csak ötlet szintjén kérdeztem, hogy milyen lehetőségek vannak, úgyse csinálom meg, én is tudom, hogy nem lehet senkire ráerőltetni a döntést, csak annyira nehéz ez. Nem hiszem, hogy másnak soha nem fordult meg elkeseredésében gonosz gondolat, aztán mégse tette le, mert átgondolta.
2012. ápr. 18. 15:42
 16/33 anonim ***** válasza:
89%

max a feleséget tudom sajnálni..

SENKI se érdemli meg ,hogy megcsalják.

milyen érzés 2.-nak lenni??

én biztos nem lennék soha! kicsit megalázó nem???pff..

2012. ápr. 18. 15:44
 17/33 anonim ***** válasza:
85%
az nem volt elég "gonosz" gondolat ,hogy más férje kell???
2012. ápr. 18. 15:45
 18/33 anonim ***** válasza:
73%
Mondom én, még sajnáltatja is magát...
2012. ápr. 18. 15:51
 19/33 A kérdező kommentje:
Nem sajnáltatom magam, azért mert leírom nekem se jó ez így. Megkérdezem tőle mit akar, és ha nemet mond, vége lesz, ha engem választ, akkor meg lépjen. Köszi az "érdemleges" hozzászólásokat! Gondolom itt mindenki a tisztességesség mintapéldánya.
2012. ápr. 18. 15:54
 20/33 anonim ***** válasza:
68%

Most komolyan!!

A pasi nem nem meri, hanem nem akarja elmondani a nejének mert így kényelmesebb a közös lakás, osztozkodás végett. Te is írtad, sosem mondta, hogy elhagyja érted a feleségét, nem is követelted. Ne avatkozz bele a házasságuk(romjai)ba.

Szerető vagy, te vagy a harmadik-nincs jogod helyettük dönteni, akármennyire is szeretnél.

2012. ápr. 18. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!