Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normalis?

Figyelt kérdés
A parom aki kb 5-szor annyit keres mint en, mindig elvarja ha kirandulni megyunk h mindennek a felet en fizessem.beleertve az utikoltseget is. Nem nagy kirandulasokra gondolok csak amolyan kiruccanasokra. O kb 10000 forintert max 1 orat dolgozik en meg kb tobb napot. Amugy mindig azt mondja h szeret es h o nem sajnal semmit tolem. Ti mit gondoltok?
2012. ápr. 18. 10:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hát van itt minden, anyagiasság meg zsidózás, stb. Nyilván túlzás, hogy mindennek a felét fizeti még ha így is érzi. Gondolom ha elmentek egy nyaralásra akkor a félmillából nem te állod a felét, ugye?!

10-eske!

Több hozzászólásodat is figyelem napok óta. Úgy gondolom, hogy a rendszer része vagy, de túlreagálod a férfi-nő viszonyokat és egyoldalú elképzeléseid vannak a világról. Nyilvánvalóan nő vagy, de szerintem te haragszol a férfiakra nagyon, és kivetíted ez ide. Ha gondolod, folytathatjuk privátba!

2012. ápr. 18. 11:02
 12/21 anonim ***** válasza:

Szerintem összekeversz valakivel.

Nem tudom miért mondod, hogy túlreagálok bármit is.

Nem haragszom a férfiakra, nem szoktam általánosítani. Vannak akikre igen, de ez nőkre is igaz. Boldog párkapcsolatban élek hosszú évek óta a férjemmel.

2012. ápr. 18. 11:16
 13/21 anonim ***** válasza:

Gondolom a párodnak már volt legalább egy olyan nője, aki megpróbálta lehúzni anyagilag. Egyébként a fele-fele korrekt, bár néha tényleg eszébe juthat kedveskedni is, mondjuk egy üdítőre való meghívásba még senki se halt bele.

Ha meg túl drága helyekre akar elvinni, akkor szólj neki, hogy ez a te lehetőségeidet meghaladja.

2012. ápr. 18. 11:23
 14/21 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom,hogy igaza van a pasinak(ilyen helyzetben leglább a nő nem fog "elkényelmesedni",mert tudja,hogy a pasi nem fizet mindent helyette)

Ha nincs pénzed rá mond meg neki,hogy nem mész,mert most nem tudod kifizetni

2012. ápr. 18. 11:25
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát az igaz, hogy nem kell "elkényelmesedni", az nem is jó, de most van egy hétvégéjük, elmehetnének valahova kettesben és inkább nem mennek, mert az egyiknek nincs rá pénze. Hát akkor szerintem természetes, hogy azt mondom a páromnak, hogy "akkor ezt most én állom" és nagylelkűen boldogítom, támogatom, nem pedig hagyom az egészet, mert szerintem ez egyfajta közömbösség is. Egy alkalomba nem hal bele, ha ő fizeti.
2012. ápr. 18. 11:39
 16/21 anonim ***** válasza:
Amíg nem közös a kassza addig úgy gondolom, hogy mindenki addig nyújtózkodjon amíg a takaró ér! Már elnézést de mert a barátnője vagy nem hiszem, hogy neki kellene mindent fizetnie mert neked kevesebb a pénzed és, ha ez kérdésként most felmerült vagy így érzed, később csak tiéd-enyém problémák lesznek belőle.
2012. ápr. 18. 11:52
 17/21 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy jó lenne hallani az ő véleményét is a kérdésről, mert könnyen lehet, hogy kimaradt pár dolog a helyzet felvázolásából...
2012. ápr. 18. 12:06
 18/21 anonim ***** válasza:

Én nőként állok kicsiel jobban anyagilag a páromnál. Imádom őt és ha a fejünkbe vettünk valamit, akkor sosem hagytam, hogy a pénz álljon az utunkba. Volt hogy ő le volt égve, én kiakartam ruccanni, hát kifizettem neki is. Bár nem volt egyszerű rábeszélni, de ha ki szeretnénk kapcsolódni, akkor ne a pénz legyen már a probléma. Később ő hívott meg valahova máshova. Nálunk az "anyagi mérleg" egyértelműen az én oldalamra dől, de ez engem a legkevésbé sem bánt, mert imádom a páromat és sosem dörgölném az orra alá, hogy kicsit utána gondolhatna ennek. Egyébként igyekszünk többnyire mindent felesben fizetni, de ez sajnos nem mindig jön össze. Volt, hogy közölte nőnapon, hogy sajnos nem volt pénze ajándékot venni nekem, viszont két hét múlva beállított egy olyan virággal, amire már nagyon régóta vágytam és nem mellesleg nem egy olcsó darab...

Ha neked ez ekkora problémát okoz, akkor ülj le beszélgetni vele, hogy jól esne ha kicsit többet áldozna rád.

2012. ápr. 18. 12:10
 19/21 A kérdező kommentje:
latom megoszlanak a velemenyek....amugy mindig erezteti velem a parom h o jobban keres, a kezdet kezdetekor neki se volt penze es most orul h neki huu de bejott. Volt h elmentunk kirandulni, en oda nem akartam menni mert nem tetszett a hely, penzem sem volt, vegul o fizetett nekem 2 ejszakara szallast meg 2 ebedet. kb olyan 6000 ft-ba fajt neki de ezt tobbszor is a szememre vetette. ennyi
2012. ápr. 18. 14:21
 20/21 anonim ***** válasza:
Az a legegyszerűbb ha mindenki a saját anyagi szintjén ismerkedik. A félmilla nettót kereső nővel nem fogja tudni az atlag magyar férfiember tartani a lépést. Nálam volt már hogy emiatt nem mentem bele kapcsolatba. Számomra az egyenlőséget és a kölcsönösséget nem lehet csak közel azonos tartományba eső fizetésekkel megteremteni. Hogyan is érezné magát az ember ha szereti amit csinál de akkor csak 150 nettót fizetnek érte. Abból nem lehet állandóan ide-oda utazni, vagy étterembe járni hetente. Egy 4-500 körüli nettóból már igen. A nő meg ne fizessen nekem jóval többet mint amit én a közeljövőben tudnék, mert szétvágja az önbecsülésemet.
2012. ápr. 18. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!