Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normalis?
Hát van itt minden, anyagiasság meg zsidózás, stb. Nyilván túlzás, hogy mindennek a felét fizeti még ha így is érzi. Gondolom ha elmentek egy nyaralásra akkor a félmillából nem te állod a felét, ugye?!
10-eske!
Több hozzászólásodat is figyelem napok óta. Úgy gondolom, hogy a rendszer része vagy, de túlreagálod a férfi-nő viszonyokat és egyoldalú elképzeléseid vannak a világról. Nyilvánvalóan nő vagy, de szerintem te haragszol a férfiakra nagyon, és kivetíted ez ide. Ha gondolod, folytathatjuk privátba!
Szerintem összekeversz valakivel.
Nem tudom miért mondod, hogy túlreagálok bármit is.
Nem haragszom a férfiakra, nem szoktam általánosítani. Vannak akikre igen, de ez nőkre is igaz. Boldog párkapcsolatban élek hosszú évek óta a férjemmel.
Gondolom a párodnak már volt legalább egy olyan nője, aki megpróbálta lehúzni anyagilag. Egyébként a fele-fele korrekt, bár néha tényleg eszébe juthat kedveskedni is, mondjuk egy üdítőre való meghívásba még senki se halt bele.
Ha meg túl drága helyekre akar elvinni, akkor szólj neki, hogy ez a te lehetőségeidet meghaladja.
Én azt gondolom,hogy igaza van a pasinak(ilyen helyzetben leglább a nő nem fog "elkényelmesedni",mert tudja,hogy a pasi nem fizet mindent helyette)
Ha nincs pénzed rá mond meg neki,hogy nem mész,mert most nem tudod kifizetni
Én nőként állok kicsiel jobban anyagilag a páromnál. Imádom őt és ha a fejünkbe vettünk valamit, akkor sosem hagytam, hogy a pénz álljon az utunkba. Volt hogy ő le volt égve, én kiakartam ruccanni, hát kifizettem neki is. Bár nem volt egyszerű rábeszélni, de ha ki szeretnénk kapcsolódni, akkor ne a pénz legyen már a probléma. Később ő hívott meg valahova máshova. Nálunk az "anyagi mérleg" egyértelműen az én oldalamra dől, de ez engem a legkevésbé sem bánt, mert imádom a páromat és sosem dörgölném az orra alá, hogy kicsit utána gondolhatna ennek. Egyébként igyekszünk többnyire mindent felesben fizetni, de ez sajnos nem mindig jön össze. Volt, hogy közölte nőnapon, hogy sajnos nem volt pénze ajándékot venni nekem, viszont két hét múlva beállított egy olyan virággal, amire már nagyon régóta vágytam és nem mellesleg nem egy olcsó darab...
Ha neked ez ekkora problémát okoz, akkor ülj le beszélgetni vele, hogy jól esne ha kicsit többet áldozna rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!