Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami nagyon megható szerelmes idézet?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 22:57
1/11 anonim válasza:
keresd tini lányok üzenőfali bejegyzéseit...
2/11 anonim válasza:
Írnék, de nem akarom senki monitorját elrontani azzal hogy eláztatom a belőle folyó nyállal.
3/11 anonim válasza:
Valahol mélyen a szerelem erdejében, elveszett a szivem.
De bizom benne ,hogy te megtalálod
És képes leszel a tiédhez láncolni .
Azt egy örök életre.
4/11 A kérdező kommentje:
De olyat hogy megbántottam és hogy felejtse el valami olyat
2012. ápr. 17. 23:05
6/11 anonim válasza:
"Sajnálom. Hibáztam, hülye voltam, és megbántam."
7/11 anonim válasza:
Egy szál rózsa, és pár őszinte szó, amit nem mások adtak a szádba, csodákra képes : )
8/11 anonim válasza:
a rózsa nem kell.. ne próbáld meg megvásárolni.
9/11 anonim válasza:
Megvásárolni? Nem kocsit venne neki.
10/11 anonim válasza:
persze de:
1. Mit kezd a virággal? Váza, víz, elrohadt tetem.
2. "Azt hiszi egy virággal el tudja intézni az egészet?" - gondolat
nem megvásárlás, de ha én (férfi vagyok) ilyet kapnék nőként, én azért valahol hülyén érezném magam. Legszivesebben vissza is adnám mert ha haragszom, akkor nem akarok rá meg a virágára gondolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!