Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan. Mint 15 éves fiú, velem van a baj?
Fiú osztálytársaimnak a minap azon esett le az állok szinte szó szerint, hogy én minek barátkozok / beszélgetek lányokkal? Hogy ha nem is akarom, idézem 'megdugni' őket. A mai tinédzserek között most akkor én vagyok a hülye? Én szerelmes akarok lenni, nem dugni 15 évesen. Lesz arra elég időm még, vagy rosszul gondolom? Teljesen leszakad a pofám napról napra, hogy a mai korombelieknek a párkapcsolat a szexnél kezdődik, és facebookon már rögtön a kamerába való egymás vetkőztetését erőltetik, aztán petting, s ha találkoznak is akkor szex. De miért? Úgy összességében ez úgy 15-től 17-ig terjed az én ismerőseim között. Oké, hogy biztos élvezetes, de szerintem még van időm rá, nem?
Végsősoron akkor azért én kivételesen normálisnak mondható vagyok? :D
ez az igazság, hogy már minden korodbeli a sexre hajt és ha megvolt a csaj párszor, utána már nem is kell.
de 15évesen szerintem a te hozzáállásod a normális
Nem, nem veled van a baj.
Ne foglalkozz a többiekkel. Tapasztalataim szerint az ilyen nagyszájúak többsége (ha volt lánnyal valaha), akkor sem élvezi annyira a szexet, csak csinálja, mert hallotta, hogy az jó.
Igen, tényleg jó. De meg kell érni rá, különben csalódás lesz a vége (ezért fektetnek meg mindenkit, akit tudnak, hátha azzal jobb lesz)
Nem veled van a baj. A pasik majdnem mind hülyék - de a lányok is. Te csak akarjál szerelmesnek lenni, az jó dolog :) a hülye dugósok meg legyek el a plázacicákban.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!