Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Megvertétek már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Megvertétek már barátotok exét? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 13:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ja, az tény :(
2012. ápr. 17. 13:39
 12/18 anonim ***** válasza:

# 7

why so serious?

2012. ápr. 17. 13:39
 13/18 A kérdező kommentje:
mondjuk azt se értem,hogy ha valakinek baja van a barátja/bnője exével mért nem maga megy oda ,mért kell valakit felbérelni aki nem is ismeri az illetőt.azis aki elválalja szégyelheti magát..
2012. ápr. 17. 13:42
 14/18 anonim ***** válasza:

Az elmegyógyintézetbe kit szeretnél, hogy megverjek? Oda is elmegyek, de garanciát nem vállalok.

A "nők és férfiak" kijelentést azért tüntettem fel hirdetésemben, mert tudok felmutatni nem kevés referenciát összevert nők és férfiak képeiből, természetesen ezek külön kérésre készülnek és megőrzésre készülnek 5 évig!

2012. ápr. 17. 13:43
 15/18 A kérdező kommentje:
úúú ne idegesitsél fel. inkább húzz innen.ha találkoznánk tuti megrugdosnálak ,hiába nő vagyok.:@
2012. ápr. 17. 13:46
 16/18 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 17. 13:47
 17/18 anonim ***** válasza:
50%

örülök, hogy reagálsz, személyes egyeztetés is lehetséges, saját magam rugdosását nem vállalom, mivel értelemszerűen én vagyok az áldozat ezt nem szeretném. Mint mondtam kérésre olyan verést csinálok amilyen csak kell, akár csak "rugdosás" is, hasba, fejbe, hátba, nőket és férfiakat is, korábbi munkáim közt voltak olyan delikvensek akik egy vagy több 8 napon túl gyógyuló sérülésekkel gazdagodtak! Többek között egy hölgy, akinek olyan sérülését okoztam hogy élete végéig egy nagy lila folt marad a combján, kinek a verését a párja kérvényezte, egy ki nem fizetett benzinköltség miatt válópereshez ügyvédhez tett út során. (természetesen a válást a hölgy kezdeményezte, így duplán kijárt volna neki a verés, mert mindent vitt).

Hívj bátran, velem meg lehet egyezni!

2012. ápr. 17. 14:01
 18/18 anonim ***** válasza:

Sírok a 63%-oson :DDDD

Én örülnék, ha az exem új nője azzal keménykedne, hogy ő most jön, és megver. Úgy törölném képen, hogy a halálos ágyán is emlegetné .. De hogy én menjek oda máshoz megverni, arról szó sem lehet. Nem alacsonyodok ennyire le.

2012. ápr. 18. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!