Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van barátság férfi és nő között?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátság férfi és nő között?

Figyelt kérdés
Vagy minden ilyen kapcsolatban az egyik fél vonzódik a másikhoz?Lehetséges olyan örök barátság férfi és nő között,mint két barátnő között?
2009. jún. 19. 19:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Biztos sok példát és ellenpéldát fogsz itt olvasni. Van, amikor működik, és van, amikor nem. Nekem mindkét példa megvolt:D Egyik fiúbarátommal (lány vagyok) megpróbáltuk együtt,nem ment, és hát nem tudom, féltékenykedés azért mindig megvan, így el is romlott a dolog. Azonban van egy másik fiúbarátom, nagyon jól elvagyunk, neki több éves kapcsolata van,élete szerelme, tehát ő nem tekint rám másképp, ezt érezném amúgy is, és nekem sem jön be mint fiú:) Így jó. Biztosítva van, hogy egyikünk sem "téved el". Így szerintem működhet a dolog.
2009. jún. 19. 19:05
 2/16 anonim ***** válasza:
52%
IGEN van ilyen, saját magamból kiindulva mondom ezt
2009. jún. 19. 19:05
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha külsőre egyáltalán nem jönnek be egymásnak, akkor van
2009. jún. 19. 19:07
 4/16 A kérdező kommentje:
De ha külsőre nem is jönnek be egymásnak,azért ha megismerik egymást,és az egyik beleszeret a másikba?Elég kellemetlen...Ilyenkor hanyagolni kéne a kapcsolatot?Vagy vágjunk bele,lesz ami lesz?
2009. jún. 19. 19:14
 5/16 anonim ***** válasza:
van csak sokszor féltékenxek rá a pár másik tagjai,ha vannak(remélem érthető volt ez a kuszaság:Dtúl sokat tanultam ma,már beszélni se tudok:D)
2009. jún. 19. 19:14
 6/16 anonim ***** válasza:

előző vagy.

a lesz ami lesz is sokszor bejön,ha vonzódnak egymáshoz a felek,mert végülis a szerelmednek a barátodnak kell lennie.

2009. jún. 19. 19:15
 7/16 anonim ***** válasza:
Nálunk 15 évig működött.Addig míg be nem vallotta hogy szerelmes belém, énmeg mondtam hogy nekem akkoris barát marad és nemtöbb.Azóta nem beszélünk kb 1 éve.
2009. jún. 19. 19:19
 8/16 anonim ***** válasza:
51%

Természetesen NINCS, saját példámból mondom.

Részemről volt, de titkon, mindig akart valamit férfi.Csak max elhesegettem ezt, de nincs gyerekek, aki azt mondja van, az hazudik..ennyi..ja amugy attól függ hány évesen..nekem is volt 13éves koromig.

2009. jún. 19. 19:26
 9/16 anonim ***** válasza:
51%
Na mivan? Valakinek savanyú a szőlő? H lepontozott? IGENIS csak akkor van, ha vmelyik fél csúnya, vagy úgymond aszexuálisak, kockák, nemtom. Ha normál, hetero fiú-lány, és mindkettő jól néz ki, és szabadok is, AKKOR NINCS
2009. jún. 19. 19:35
 10/16 A kérdező kommentje:
Hát egyikünkknek sincs kapcsolata,egy ideje.De nem is lenne alkalmunk új kapcsolatba kezdeni,mivel nagyonsokat lógunk együtt.Együtt bulizunk hétvégenként.Amúgy 17évesek vagyunk.És még egy osztályba is járunk...És úgy érzem én szretem.:S
2009. jún. 19. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!