Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja, hogy kíván, de nem áll fel neki. Miért?
Figyelt kérdés
Szóval nem szexjelenetre kell gondolni, hanem csókolózásra.De olyan, hogy közbe meg is fogom neki néha, mármint gatyán kívül.Azt mondta, hogy nagyon kíván, de nem áll fel neki.Vagy ez normális?2012. ápr. 16. 19:02
2/11 A kérdező kommentje:
Létszives normális válaszokat!
2012. ápr. 16. 19:03
3/11 anonim válasza:
Ha nem tud kellőképpen ellazulni és stresszel akkor előfordulhat..
4/11 A kérdező kommentje:
Értem, de csókolózásnál hogy nem lehet ellazulni?Csak ritkán áll fel neki.
2012. ápr. 16. 19:07
5/11 anonim válasza:
Nem úgy vn az, hogy minden érintéstől feláll a dákó. nyugi...
6/11 anonim válasza:
Lehet nem vagy elég kivánatos neki. A külsődre mennyire adsz?
7/11 anonim válasza:
Szerintem csak nm érzed, hogy felállt neki.Ha utcán smároltok bizto nem fog állni.Ha kettesben egy lakásban akkor már valószínűbb.
8/11 A kérdező kommentje:
Mindig mondta, hogy milyen gyönyörű vagyok, szóval nem hiszem, hogy a külsőmmel van a gond.
2012. ápr. 16. 19:20
9/11 anonim válasza:
Érdekes, mert nekem néha csak egy olyan beszélgetés is elég hozzá. Nem kérdezted?
10/11 A kérdező kommentje:
Nem, nem merem tőle megkérdezni, aért írtam ide.
2012. ápr. 16. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!