Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek azért csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek azért csinálja mert bejövök neki?

Figyelt kérdés

Egyik fiú barátom, már ismerem kb. 16 éve, mostanában olyan furcsán viselkedik. Eddig is sokat beszélgettünk, eljártunk együtt szórakozni, de mostanában mintha többet szeretne. pl. csak kettesben elmegyünk hosszú sétákra, beülünk valahová, olyan szövegű zenéket küld amivel mintha azt akarná kifejezni,hogy bejövök neki, amikor táncolunk akkor nagyon közel kerülünk egymáshoz. Most neki sincs kapcsolata és nekem sincs.

Szerintetek bejövök neki, vagy csak beképzelem magamnak? Szerintetek barátságból kialakulhat szerelem? 21/L

2012. ápr. 16. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem bejössz neki
2012. ápr. 16. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem simán bejössz neki!:)
2012. ápr. 16. 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is bejössz neki.
2012. ápr. 16. 18:12
 4/5 A kérdező kommentje:

És érdemes egy régóta tartó barátságot eldobni egy kapcsolatért?

köszi a válaszokat :)

2012. ápr. 16. 18:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Bejössz neki.

És igen, lehet barátságból szerelem. Nem kell a barátságot "eldobni" emiatt, amellett, hogy egy pár vagytok, legyetek barátok is :-) Így az igazi!

2012. ápr. 16. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!