Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet egyáltalán még?

Figyelt kérdés
Van egy távkapcsolatom immár 1 éve sőt több is mint egy éve! Mondjuk nem nagy a távolság de mégse tudunk sokat együtt lenni csak hétvégén. Én 21 vagyok a barátnőm 20! Azt vettem észre, hogy szinte „leszar” engem hiába mondja azt, hogy szeret meg mindent megtesz értem. Például hozzám nem akar eljönni. Egyszerűen most is egy hónapja igérgeti. Mindig valami indokkal lemondja! Ha beszélünk erről akkor azt mondja, hogy ő szeretne jönni, meg nincs semmi baj ne aggódjak. Mindig én megyek hozzá a hétvégére! Ha ő eljön akkor csak egy napra! De közbe mikor én jövök tőle haza akkor alig enged el! Még maradjak egy napot meg ilyenek! Nekem se lenne kötelező mennem, csak én szeretem, egész héten nagyon hiányzik és nem bírom nélküle. A szex a másik! Őt nem érdekli nagyon , hogy én többször szeretném. Mivel csak hétvégén találkozunk ezért jó hogy többször szeretnék vele együtt lenni úgy. Neki meg nincs szüksége rá azt mondja. Pedig ha szeret akkor kíván is vagy hát legalábbis én igy fogom fel. Nem tudom mit csináljak, már itthon is mondták, hogy keressek egy másik lányt. De közbe meg szeretem. Úgy érzem túl sokat teszek ezért a kapcsolatért, és ezt kihasználja. Mit tegyek?
2009. jún. 19. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben voltam most! Igaz én lány vagyok! Mi külön mentünk sajnos! Borzasztóan hiányzik, de ha az eszemmel gondolkodom be kellett vallani magamnak, hogy nem megy! Iszonyatosan nehéz volt beismerni, mert én is szeretem...!!! De talán jobb lesz így mindkettőnknek. Neked is ezt tudom tanácsolni. Nehéz tény, de egy ember kevés egy kapcsolathoz!
2009. jún. 19. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Én picit több, mint fél éve vagyok távkapcsolatban, 100 km-es távolsággal.

Csak én vagyok a lány, aki ugyanígy szeretne menni a párjához, de nem tud. Mert mindig közbejön valami, vagy mert a párja jön, de sok oka van. Ettől még nem szeretem őt kevésbé, és nagyon szeretek vele lenni, és ha jön, alig akarom visszaengedni, és nincs semmi baj, de egyszerűen nem tudom megoldani, hogy menjek hozzájuk, mert amikor ráérnék, neki nem jó, hétvégén pedig mindig az utazással van gond, (mindegy, ezt most nem részletezem) Csak annyit akarok mondani, hogy én a barátnőd szemszögéből "látom" a kapcsolatotokat, hiszen én is ilyen barátnő vagyok.

Mondjuk nálunk a szexszel nincs baj, ahhoz nem tudok hozzászólni. De tény, hogy a lányoknak kisebb az effajta igényük.

Nem hiszem, hogy csak kihasználna téged, de ha így érzed, akkor ülj le vele beszélgetni, az az egyetlen megoldás. Mondd el neki, hogy úgy érzed, ebben a kapcsolatban szinte egyedül te vagy benne, és hogy egyoldalúnak látod. Mondhatod neki azt is, hogy nem tudod meglátogatni, és egy hétvégén ne is látogasd meg. Aztán majd elgondolkodik.

De mégegyszer: én nem hinném, hogy kihasznál, meg tudom érteni, hogy van valami baj, vagy indok.

22/L

2009. jún. 19. 13:40
 3/4 A kérdező kommentje:
A távolság nem olyan nagy csak az utazás elég macerás! De ha én megtudom oldani, hogy elmegyek hozzá akkor ő is ugyan úgy szerintem!
2009. jún. 19. 14:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélj erről vele őszintén!

Ha már próbáltad, és nagyon lerázónak érzed őt, ne hívd egy darabig, még ő nem telefonál, meg hasonlók. Valószínű sokkal jobban fog azután örülni a hívásodnak! :D

És ha szeret vagy felhív, vagy láthatod majd rajta, kicsit sértődött.

2009. szept. 8. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!