Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejönnek a Nyilas típusú pasik?

Figyelt kérdés

Nyugi,én sem hiszek a horoszkópban túlságosan,viszont én pont olyan vagyok,mint amit a Nyilasról írnak. Pedig, Halak a horoszkópom.

Szóval vegyétek úgy mintha az én részletes jellemzésem lenne,mert tök igaz rám.;)

Szval egy ilyen fiú mennyire jön be nektek?(többi kommentben lent!)

2012. ápr. 14. 20:32
1 2
 11/13 DDD97 válasza:
:DDD ezen röhögtem most hangosan: nemtudom melyikőtök írta nincs kedvem már visszalépni.xd szóval: ha azt írnám, hogy bejönnek a nyilasok, lenáciznának.XDDD :DD na derjünk a témára.:DD én nyilas lány vagyok szóval alap hogy bejönnek a nyilas pasik hiszen mindkettőnk jobb esetben sok mindenben hisz, és szeret ezekért küzdeni ezjó.:)
2012. ápr. 17. 20:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó: Ez akkora hülyeség , mi az hogy mindketten sokmindenben hiszünk és küzdünk ezért? Hát ki nem küzd azért amiben hisz? Ja és az hogy sokminden nagyon tág fogalom. Ráadásul ha valaki "sokmindenben" hisz az k*rva hiszékeny és buta :D

Dehát tetudod. Végülis amit leírtál az csak a nyilasokra igaz igen :D

2012. ápr. 17. 23:58
 13/13 DDD97 válasza:
Végülis ha te jobban tudod..;) a nyilas a hit embere..ő mindegy miben hisz a lényeg az hogy hisz valamiben.. neki ez a fontos ő látja a céljait és hiszi, hogy meg is valósulnak és mindent megtesz érte.. a nyilasnak midnig szüksége van valamilyen célra amit teljesíthet. Azért nemhiszem hogy minden ember ilyen.
2012. ápr. 18. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!