Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves vagyok. Járok 1 csajjal akinél egy évvel idősebb vagyok. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogy már 19-20 napja járunk és már szájra puszit adunk egymásnak!Most évzárón vettem neki csokit,mert osztályársak vagyunk.Csók legyen?vagy valami más?
2009. jún. 18. 22:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
ez aranyos:D
2009. jún. 18. 22:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
de kis aranyos :) hívd el sétálni, esetleg moziba nyáron ráértek programokat csinálni:) menjetek ki a strandra stb:)adhatsz neki virágot is aztán nmsokára jöhet a csók, ha úgy alakul,bár még elég fiatalok vagytok ,de az sztem belefér:)
2009. jún. 18. 22:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen akár nyelves puszit is megpróbálhatjátok, szerintem ez természetes. De a szexszel mindenképp várjatok.
2009. jún. 18. 22:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
ha már volt csoki jöheta csók :D na a viccet félretéve.. 14 vagyok, 13 éves koromba én is egy 12 éves csajjal jártam, én azt tanácsolom, vigyázz, a 12 éves csajok általában "kényesek/finnyásak", az én volt csajomat azért dobtam, mert féltékenykedett, mert vannak 15-16 éves barátnőim (de csak spanok..) és azért mert párszor velük voltam ez volt a baja.. de közbe a csaj 400km-re volt tőlem egész nyáron és ő háborodik fel.. én most meg is fogadtam azóta, hogy min. velem egyidős csajjal járok.:D tehát ne siesd el a dolgot, lehet neki gyors a tempó, de én a helyedbe lesmárolnám! :D sok sikert!
2009. jún. 18. 22:36
 5/14 anonim ***** válasza:
Hat csokolozzatok,fog meg a kezet.Menjetek parkba.Beszelgessetek,setalgassatok.Menjetek allatkertbe,moziba meg ilyenek:D De csak csokolozzatok,ne menjetek tovabb.
2009. jún. 18. 22:37
 6/14 anonim ***** válasza:

a csók természetes ha jártok.Ugy hogy nyugodtan :) hajráá;)

14/L

2009. jún. 18. 22:43
 7/14 A kérdező kommentje:
tom hogy most mondjátok hogy vigyem el moziba meg minden,de vidéken élünk és nincs közelben semmi!csak pizzázni tudom elhívni
2009. jún. 18. 22:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Vágd be xD
2009. jún. 18. 22:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Az is teljesen jó, csak vidd el valahová.
2009. jún. 18. 22:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha pizzázni viszed el, az is tökéletes.:) De ha csak egy sima sétára hívod ki, az is megfelel szerintem. A séta végén pedig - mikor anyu nem lát - adhatsz neki egy kisebb csókot. Ha a lány élvezi, nem ijedt meg tőle, akkor a következő találkozónál már a randi elején, közepén is adhatsz neki. Előbb-utóbb kialakulhat belőle nyelves csók is. Bár szerintem az még lehethogy korai.:D De kitudja...:) A lényeg, hogy hívd el ide-oda.
2009. jún. 18. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!