Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, Ti mit tennétek? Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Ti mit tennétek? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, az a helyzet, hogy két éve vagyok együtt a párommal, viszont apukámmal nm túl jó a kapcsolatom, és ez sok mindent befolyásol. Például, nem olyan egyszerű megoldani a közös programokat, idén nyáron lenne egy szuper lehetőségünk elmenni nyaralni, de vszeg emiatt nm jön össze. Nem tudok mit tenni, függök apukámtól, és a vele való kapcsolatomon nem tudok változtatni, elváltak a szüleim ebből kifolyólag ilyen a v/iszony... Minden a párommal kapcsolatos dolgon kiakad, egyszer elutaztam hozzá és azóta is azt hallgatom tőle...Az hozzátartozik a történethez, hogy a párom egy teljesen normális srác, nem alkoholista, nem üt-ver stb..tehát nem ezért van a probléma. Mostanában a mindennapi élet terén már enyhült ez a probléma, tehát a találkozások megoldottak stb. Az lenne a kérdésem, hogy Ti meddig tűrnétek ezt el? Nekem az nagyon jól esik, hogy ezek ellenére is nagyon szeretjük egymást, és mellettem van. Helyesen értelmezem ezt úgy, hogy tényleg nagyon szeret? Előre is köszi a válaszokat!

21/L

2009. jún. 18. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg a saját érveit/kifogásait használni ellene. Teszem azt ha megemlíti, hogy voltál a barátodnál akkro kérdezd meg, hogy "Jó és? És akkor mi van ha a barátomnál voltam akit két éve szeretek és jóban rosszban együtt vagyunk, aki nem alkoholista nem üt és ver hanem egy teljesen normális ember, mi kifogásod van az ellen, hogy olyasvalakivel legyek akit szeretek? Szerinted ez nem természetes?" Nagyjából ennyi jutott eszembe. A lényeg, hogy az ő szavait vidd tovább, hadd essen bele a saját csapdájába.
2009. jún. 18. 22:34
 2/3 anonim ***** válasza:

21 évesen semeddig. Oda megyek ahova akarok, azt csinálok amit akarok. Szerencsére mivel másik városban vagyok egyetemista nem is nagyon tudnának beleszólni.

22F

2009. jún. 19. 00:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
mond neki(apudnak) hogy: szeretlek apa! és öleld meg. aztán menj ki az ajtón mintha mi se történt volna.. nálam bevált..:D de azér a reakcióját nézd meg:)
2009. jún. 19. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!