Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha lány vall szerelmet?
hát ha mindketten elég "éretten" álltok a kapcsolat mivoltához, akkor simán meg tudjátok beszélni, hogy szimpik vagytok egymásnak, kedvelitek egymást, stb.
sok siskert! majd számolj be :)
nem. mert az tuti őszinte :)
16/F
Én pasi vagyok, e kérdésben az a tapasztalatom, hogy a megkérdezett 10-ből ugyan 9 azt mondaná, hogy nem ciki, sőt, ez lenne jó, aztán ha ezt a kilencet a továbbiakban tesztelnénk (nem a kérdéssel, hanem kicsit rafináltabban), kiderülne, hogy legalább nyolcan közülük magukban lenéznék ezért a lányt.
Szóval ezzel csak óvatosan.
Linkelj egy képet, és akkor kiderül......ha ocsmány vagy, akkor CIKI, de ha elfogadhatóan nézel ki , akkor az úr rendben van, SŐT még aranyos is...
Ha helyesírási hiba van akkor bocs! ;)
Az előttem valónak üzenem, hogy pocsék a szövegértése, mert nem azt mondta, hogy ő is szerelmes, hanem azt, hogy ciki-e ez a szituáció. No idefigyelj, a szerelem az nem egy egyenes ági dolog. Nem lehet azt várni, hogy a fiú mondja ki egyből, főleg ha nem is beszélgetnek sokat. Lehet, hogy a fiú nem érzi viszont ezt, de ha közlik egymás álláspontját, akkor lehet, hogy fognak járni. Lehet, hogy bizakodóbban fog hozzá állni.
Egyszóval: Mondd meg neki, mert ha késel örök életedre bánni fogod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!