Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos? Szakitanom kellene?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos? Szakitanom kellene? Mar nem birom ezt, szerinte ninc igazam.

Figyelt kérdés
2 eve tart a jelenlegi kapcsolatom, de mar annyira kivagyok, csak a problema van, nem tudom elviselni. Ha megbeszelunk valamit mindig kesik, ha rolam van szo akkor mar nem olyan fontosak a dolgok. Ha megbeszeljuk, hogy x orara jon legalabb fel orat kesik, o eljar ide-oda, en nem mehetek, mert kiveri a balhet.. nem megyek el kb. sehova se vele mert barki ramnez mar balhezik. Olyan dolgokat megenged maganak, hogy az szamomra hihetetlen*, termeszetesen a egy kapcsolaton belul, fontosabbak a baratok, ha velem lehetne mindig elakar menni baratokkal, ha o akar valami akkor azt egyszeruen muszaj..csinalni. Sokszor nagyon-nagyon elfajul a helyzet, szoban bantalmaz, soha nem ad nekem igazat, sokszor megsirat. Mar nem akarok vele talalkozni, nem hianyzik annyira es nem igenylem az egyutt letet szinte semmilyen formaba, en szakitani szeretnek, mar mondtam is neki, de o nem. Nem tudom mi uton modon tudnam ezt megtenni! Hisz egyszeruen nem engedi.. Volt, hogy beteg voltam es inkabb elment szorakozni, engem meg ott hagyott..ma is meg volt beszelve valami 2 oraja varom............ egyszeruen elegem van, es erzelmileg tart... sarokba.
2012. ápr. 13. 19:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Es a szulokhoz visszaterve, akarhanyszor szemtanui voltak 1-1 ilyen vitanak... csak az lett a vege, hogy en milyen bunko vagyok...........
2012. ápr. 13. 21:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Menj el otthonról, ahányszor átmegy hozzátok. Mások meg higgyenek, amit akarnak, ettől még nem lesztek együtt.
2012. ápr. 13. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!