Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nincs kedvem szeretkezni már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs kedvem szeretkezni már hónapok óta. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Sajnos a páromat is egyre jobban frusztrálja a dolog és nagyon kellemetlen kezd lenni:(
2012. ápr. 13. 11:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Férfi vagy nő vagy?

Mert ha nő, akkor figyelj oda a fogamzásgátlódra! Nagyon le tudja csökkenteni a libidót...

2012. ápr. 13. 11:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá,de évek óta szedem,ezért nem hiszem.vérvétel alapján sem bántja a szervezetemet.
2012. ápr. 13. 11:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálam is ez van. De én korábban sok visszautasítást kaptam a saját férjemtől, így most, amikor meg ő akarja, már nem tudok felengedni. Nincs valami, ami miatt gátlásod van? Nem történt valami közöttetek, ami miatt nem tudod elengedni magad? Vagy esetleg egy harmadik személy, aki foglalkoztat? Mert nálam az utolsó lehetőség is fennáll, most ez ellen küzdök éppen :-(
2012. ápr. 13. 11:28
 4/7 A kérdező kommentje:
hát voltak gondok,az elején az exét szerette,de még mindig tagadja.azok a a lányok tetszenek neki,szőke,tűsarkas lányok..én nem vehetek fel mellette ilyet,mert magasabb vagyok,mint ő.és barna hajam van.sokszor eszembe jut és görcsös vagyok nagyon
2012. ápr. 13. 11:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Leírtad pont most, hogy mi a nem jó. Mi lenne, ha változtatnál? Legyél nőiesebb, jön a tavasz, járj csinos ruhában, ha megteheted vegyél CSAK újat, hiszen CSERÉLNI akarsz. Na és egy frizura váltás? Talán hajfestés is? Szoknya-szandál előkerülhet, vannak szép harisnyák még nem túl csinos lányokat is feldob egy-egy kiegészítő. Mondani se kell, hogy egy jó picit kiemelősebb melltartó az alap. Kezdd ezzel, zsebelj be pár "olyan" pillantást, jót fog tenni!

Először magaddal törődj, hogy elégedett légy, kicsit visszajött a tini önértékelési gond :)

Ha ez meg van, akkor lehet kapcsolatra gyúrni. Pl. SMS hogy eszembe jutottál, jó lenne most odabújni... Foglalkozz a kapcsolattal, ha tudod, hogy jó vagy a süti/rántott csirke sütésben és a párod szereti, akkor csináld azt. Megújulás a szobában? Függöny mondjuk? Romantika, együtt fürdés.. erőltetni viszont nem kell semmit, a szex jó, kell, de olyan formában/úgy ahogy szeretnéd!

2012. ápr. 13. 12:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát alapból probléma, ha változtatnia kéne önmagán, csak azért, mert a párjának a szőke tűsarkus csajok jönnek be. Az elején elfogadta így, akkor ez nem lehet gond. Én sose festeném szőkére és hordanék magassarkút a párom kedvéért, hogy olyanná változzak, mint valaki más, akit régen szeretett. Akkor menyjen vissza ahhoz.
2012. ápr. 13. 12:38
 7/7 anonim ***** válasza:

fesd be a hajad, szörnyű nehéz lehet hajfestéket kenegetni magadra...

meg azért nem veszel fel magassarkút mert magasabb vagy? ez is szörnyű... biztos majd utánad kiabálnak az utcán hogy "hé mi van te zsiráf, csőő~"

f18

2012. ápr. 13. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!