Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a szex a legfontosabb?
Ma a párkapcsolatok többsége a szexről szól csak. Ezért megy tönkre nagyon sok kapcsolat. Ezt olvassák a neten,a filmekben stb.
A szex csak velejárója egy kapcsolatnak,de sokkal fontosabb a közös program,a beszélgetés stb.
Hát láthatóan nem egyeznek az igények.
Önmagában nem baj az, ha vki egész nap csak szexelne. Csak olyan partnert kell találni, akinek szintén hasonló igényei vannak.
Szerintem gondolkozz el ezen, és ha nem tudtok kompromisszumra jutni, akkor nem biztos, hogy a megfelelő partnerrel vagy.
azok a felek, akik csak összejárnak azoknál nincs érzelem, vagy ha van is, akkor biztos h nem olyan, mert más kihűlt, pl. ha egy kapcsolat vége után járnak össze...
ha a pasid érzéseibe nem vagy biztos v vmiben kételkedsz, mindenképpen beszéld meg vele, addig én is tojnék a szexre...
Engem is zavarna ez:/
Szerintem ha annyira nem illenétek össze a szexben akkor több mint 2 év alatt feltűnhetett volna.....szóval szerintem az előző válaszolók egyike hülyeséget írt ezzel kapcsolatban.Az meg hogy valaki egy héten 6 szor szexel, a másik meg 4 szer szexelni, szerintem tök 8. Kell olyan is,amikor nem a szexről szól a nap,mást csináltok,stb. Szerintem ez a normális.ÉS igazad van szerintem,hogy zavar téged ez.Hányszor találkoztok egy héten és hányszor van szex?
Miért nem mentek el akkor mondjuk sétálni egyet valamelyik este (úgyis szép csillagos az ég)? Szerintem nagyon meghitt tud lenni, olyan ölelkezős-romantikus hangulatot teremt.
Ha nem az a romantikus típus és akkor is csak szexelni akar, akkor passz :/
Szerintem teljesen normális. Nem a legfontosabb, de a szex igenis az egyik alap része a kapcsolatnak.
25/N (7 éve párkapcsolatban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!