Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak mit vegyek szülinapjára?
Sziasztok!
4 hónapja vagyunk együtt, és nagyon szeretjük egymást.
Mindketten először vagyunk szerelmesek.(Volt már kapcsolatunk). De nem ez a lényeg, hanem, hogy nem tudom, hogy mit vegyek neki szülinapára. Gondoltam, hogy veszek ilyen félbe tőrt szívet, max. még gravíroztatok bele. De az Én nyakláncom túl vastag ahhoz, hogy viselni tudjam.
Gondoltam arra is, hogy csinálok egy ilyen fényképes párnát, vagy olyat ami egyedül neki van, vagy olyat ami mindkettőnknek van! Kérdés az lenne, hogy Ti mit ajánlanátok? Esetleg az Én ötleteimen javítani vagy valami?! 17L/19F
Nem durexet használunk.
Értékelném, ha hülyeségeket nem írnátok.
Vágom Én, hogy nincs barátnőtök, és így nektek ez tök kínai, de akkor ne írjatok ide.:)
Máshol is lehet unatkozni, egyébként jókat mondasz.
Többieknek meg annyit mondanék, hogy nagyon félre értelmezik a kérdésemet! Nem azt mondtam, hogy Ti mondjátok meg helyettem, hanem azt, hogy ötleteket adjatok. Nem ugyanaz a kettő. Tudom mit szeret, és mit nem, nem arról van itt szó. Csak egyszerűen ötleteket vártam. De köszönöm, nem kellenek ilyenek.:) Látszik a magyar mentalitás. :) Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!