Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek a nem cicafiúk?
Egyre több lányos kinézetű fiút látok az utcán...és a lányok többségének ez be is jön (99%)
A nem cicafiúra azt értem akik nem hordanak rózsaszín cuccokat, rendes zenét hallgatnak, és nincsen justin bieber frizurája..valakinek bejön még ez? 16f
Egy férfinak mért izomhegynek kell lennie? Több nő mondta már nekem hogy az egyáltalán nem szép.
A cicafiúk pedig undorítóak, de több nőjük van mint nekem, szóval bár én is az lehetnék ha képes lennék elárulni önmagam.
Utolsó igazad van :D
Én sem vagyok valami kigyúrt, inkább átlagos leginkább hozzá tudnám hasonlítani magam: [link]
Szerintem is az éretlen (tini)lányok buknak ezekre, akik még erősen befolyásolhatóak.
De ne felejtsd el kérdező, hogy kivételek mindig vannak, ne a mennyiségre, inkább a minőségre hajts, bármennyire is nehéz, ne add fel az elveidet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!