Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek ha kiszívják a nyakatokat?
Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 15:26
1/15 anonim válasza:
Nem! Utána napokig nem mehetek emberek közé anélkül, hogy ne nézzenek rám csúnyán. Főleg nyáron ciki, télen még oké, mert van sál és garbó, de nyáron...
2/15 anonim válasza:
Szerintem sem kellemes, olyan, mint megjelölni a területedet... hát nem tudom. Kényelmetlen utána viselni. Annyira nem nagy élmény.
3/15 anonim válasza:
se nem élvezetes, se nem szép, az utcán a lenéző tekintetek se olyan jók:)
4/15 anonim válasza:
Szerintem tök gusztustalan, és igénytelen,a kiszívott nyak soha nem engedném senkinek4
22l
5/15 anonim válasza:
És mindezek mellett eléggé közönséges és igénytelen, meg óvódás :S:S Gáz
6/15 anonim válasza:
Szerintem meg jó érzés, én élvezem, de a látvány utána gusztustalan, ezért nem gyakran engedem.
7/15 anonim válasza:
Azt a nyakszívogatós dolgot lehet ám úgy is csinálni, hogy ne maradjon nyoma! A barátom pl. profi ebben. Szóval így igen, szeretem :)
8/15 anonim válasza:
Nem szeretem! De most, hogy is allhatnek a 12 eves lanyom ele kiszivott nyakkal? :))
9/15 anonim válasza:
inkább ha a mellemet szívja ki a barátom...na az sokkal jobb!és még rejtve is van....heves szex közben minden megengedett!:)
10/15 anonim válasza:
Szerintem is gyerekes és igénytelen. Soha nem engedném a páromnak, de nem is akarja, ő is undorítónak tartja.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!