Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret ő engem? Vagy csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret ő engem? Vagy csak a haverja előtt akart fellépni?

Figyelt kérdés

Tudom, nem szép dolog, de nem bízom teljes mértékben a barátomban. Egyik este, ahogy ő zuhanyzott megtaláltam egy naplózott beszélgetést, amit msnen folytatott a legjobb haverjával. Tudni kell a barátommal való kapcsolatunkról, hogy jártunk 10 hónapot, majd szakíottunk volt 7 hónap szünet köztünk, addig neki lett barátnője, de szakított a csajjal miattam. Szóval a beszélgetésben az állt, többek között, hogy mondta a barátom ( legyen K ) nála zajlanak az események, szakított a csajjal, összejött velem, a haverja mondta, hogy mennyire örül, mert a másik csaj nem volt neki szimpi, de én ( ha nem is sokkal ) normálisabb vagyok. Barátom pedig helyeselt, hogy ő is így gondolja.

Itt azt vágtam le, hogy a barátom egyet ért azzal, hogy nem sokkal vagyok normálisabb a másiknál, és mivel nem sokkal vagyok normálisabb, mint a másik, de valamivel normálisabb vagyok, akkor jobb leszek én.

A másik oldalon azt olvastam, hogy lett volna egy kirándulás (amiről barátom be is számolt),és a haverja mondta,hogy ott nem csak Bekúrás lenne,hanem más is.Kérdezte a haverja,hogy ő meg tudna-e csalni engem. K azt mondta,hogy nem tervezné,de ki tudja,hogy alakul az este.

Aki így gondolkodik,hogy iszik és ki tudja,hogy megcsal-e vagy sem,az szeret engem egyáltalán?? vagy csak én húzom fel fölöslegesen magam ezen?

Nem tervezem,hogy közöljem barátommal,hogy beleolvastam a dolgaiba,nagyon sajnálom,bunkó vagyok tudom,de nem bírtam ki.

Mit gondoltok?Csak hülyeségen húzom fel magam?Barátom ezek mellett nagyon sokat törődik velem,meghallgatja a bajom,segít amiben tud,és állítása szerint, soha senkit nem szeretett még ennyire, mint engem. Én vagyok az első szerelme....

2009. jún. 18. 14:27
 1/5 A kérdező kommentje:
Én 18 ő 20éves
2009. jún. 18. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem szeret, és nem ugy van vele hogy te vagy a normálisabb akkor inkább te. ne idegeskedj, sztem csak a haverjának nem nagyon akarta megmodnani, hogy ő nem akar téged megcsalni.
2009. jún. 18. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:

A női kombinatorikát tanítani kellene...

Egy új kapcsolat és 7 hónap szünet után ismét melletted van, nyilván nem azért, mert unja a banánt.

A haverjai előtt meg nem akar papucsnak tűnni. Most mit vártál, hogy kikérje magának, amiért a haver "csak" egy fokkal normálisabbnak nevezett a vigaszbukszánál? A nem csak bekúrás résznél rögtönözzön egy szonettet a soha meg nem szűnő szerelméről, amit irántad és csak irántad érez?

Semmi baj nincs a barátoddal, csak szeretne tökös csávó lenni a haverja szemében.

2009. jún. 18. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:

azt irta normális vagy mig a másik nem

ergo értsd így

nem kell odaképzelni olyan dolgokat, amik nincsenek is ott

fiúk/férfiak egymás között sokszor szépen vetítenek magukról, egy dolog, hogy mit monda haveroknak, és másik hogy mit tesz (sokszor az ilyesminek a fele sem igaz, mint ahogy a hóditási beszámolóknak sem, csak ugye haverok előtt elő kell magadat adni :)

egy tanácsot adok

ne olvass bele más magánbeszélgetéseibe

olyan ez mint régen a levéltitok

2009. jún. 18. 14:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben! :) Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugtattatok!
2009. jún. 19. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!