Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miről jó témázgatni mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről jó témázgatni mikor összeismerkedünk 1 csajjal? Hogy keltsem fel érdeklődését?

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 13:35
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
dobj be valami vicces sztorit, csaj vagyok ez nálam mindig bejön, elkezdek nevetni és ez jó :) főleg mikor már ketten nevetünk rajt :D
2009. jún. 18. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:

első vagyok még mindig, azért ne legyél durva :D

a gusztustalan témákat kerüld, bár azt is elő lehet adni viccesen xD

2009. jún. 18. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Figyi sztem elsőre ha nem ismered, bőven elég ha csak az orális szexet tárgyaljátok ki, kinek mennyire jön be. Ez nem is túl merész, de nem is elutasító, olyan középút, legaláb meg is ismered egyúttal. Én bírom az olyan csajszikat akikkel lehet ilyenről nyíltan beszélni, és nem majd azágyban derül ki h tulképpen semmi se oké.
2009. jún. 18. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:

érdekes az utcsó válaszoló...

az elsővel egyetértek vmi vicces "baleset" v élményed van akk meséld el neki:) utána meg ő is elmondja ha van vicces sztorija és máris kialakult vmi téma:)

2009. jún. 18. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!