Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinek még bejönnek az ilyen fajta fiúk? ---->
Kicsit bolondos, nem vagyok beképzelt...gitározom, néha cigizek, iszok (sajnos egyre többször) nem hordok rózsaszín V nyakú pólót meg márkás cuccokat, és nem káromkodom
arcra is és stílusra is kb. ilyen vagyok: [link]
Utolsó: elég szomorú, ha nem láttál még csajt, aki nem dohányzik! Én is voltam fiatal, nem vagyok apáca és 60 éves sem, mégsem dohányzom, és inni is csak módjával. Hidd el, női szemmel ezek nem vonzó dolgok.
Kérdező, aranyos vagy, ha nem lennél piás meg bagós, bejönnél :) Külön pluszpont, hogy nem hordasz rózsaszín vackokat, respect!!!! :)
28/N
nő vagyok és nem cigizek, és a cigis férfival csókolózni nagyon rossz
A cigi büdös, némely nagyokos rágózással próbálja a bűzt a szájából elűzni ami csak ront a helyzeten
Hát nem túl sokat árultál el magadról : ) Ezekkel eddig nincs semmi gond.
19L
Igen van akinek tetszenek az ilyen stílusú fiúk..csak az a baj hogy kevés van belőlük és általában foglaltak.
18/L
Nem tudom mit vagytok úgy oda ettől a cigizés témától...az ő élete, az ő döntése, ha nem viszi túlzásba az ivást se és a dohányzást sem akkor nincs itt semmi hiba. Én nem dohányzom, de cseppet sem zavar, ha a környezetemben cigiznek. A stílus meg szerintem remek. (az sem hátrány, ha hasonlítasz Johnny Deppre :D)
16L
Én imádom a rózsaszínt és jól is áll. Miért baj az ha valakinek fiú létére ez a kedvenc színe? Sztereotípiák. Hajrá rózsaszín
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!