Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még meddig várnátok az első szex-szel a helyemben? 1 hónapja vagyunk együtt a barátommal.22/L
Leírom azt, h. eddig mit gondoltam a dologról, és h. most mit gondolok. Még szűz vagyok, egy picit szeretnék még várni a szex-szel. Nem azért akarom váratni a barátomat, mert h. mit fognak szólni mások, ha 1 hónap után lefekszem vele. Csak úgy érzem, h. előtte még jobban meg kellene ismernünk egymást, ill. egymás testét. Nem akarom annyira megváratni, de azért nem szeretnék könnyen kapható lenni, "küzdjön" kicsit értem.
Viszont a napokban találkoztunk, náluk voltunk, és hát eléggé beindultunk, de nem feküdtünk le egymással. De azon kívül volt elég sok minden, többek között ismerkedtünk egymás testével. :) Most el kezdtem gondolkozni azon, h. mégsem kellene már annyit várnom a szeretkezéssel? Persze, megbízom benne, szóval nem hinném, h. csak szexre kellek neki. Jó lenne még sokszor így együtt lenni, ahogy a múltnap, de nem tudom, h. ő meddig tudná ezt csinálni úgy, h. még nem fekszünk le egymással.
László22-nek:
Köszi a választ.
Igen, teljes mértékben igazad van abban, h. miért gondoltam meg magam. Vagyis emiatt bizonytalanodtam el.
"ne hagyd hogy felcukkoljon" - Hát igen, vissza kell fognunk magunkat, mert egy idő után már szerintem mindketten nehezen állítanánk le magunkat. Persze amíg nincs szex, addig is lehet egy s más, de csak szép fokozatosan. Legalábbis ezt gondolom most. Oké, tudom, ezt vele is meg kell beszélnem, mondjuk már mondtam neki. Tudom, ő már szeretne lefeküdni velem, de hajlandó várni.
Persze, nem mondok neki konkrét időpontot. Én sem tudom, h. most épp 1 hét v. 1 hónap múlva szeretném a dolgot.
"hadd folyjanak a nedvek" Hát ez jó, ezen jót nevettem. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!