Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 43 éves férfi lehet boldog egy 17 éves lánnyal hosszútávon?
Megismertem egy 43 éves Férfit és már első alkalommal,amikor beszéltünk,rájöttünk arra,hogy együtt szeretnénk lenni,és közös életet tervezni.
Egymásba szerettünk,és találkoztunk,nagyon jó volt együtt lenni,de mivel egyikünk sem esett a fejére,rögtön elgondolkodtunk élőben is azon,hogy a társadalom ezt mélységesen el fogja ítélni,illetve minden oldalról kapunk majd negatívumokat.
Én tényleg beleszerettem,és Ő is belém,de nyilván ez nem ilyen egyszerű,hiszen mind az ő,mind pedig az én oldalamról alig lenne olyan személy,aki ezt kultiválná,illetve jó szemmel nézné.
Én nem gondolom magam egy buta lánynak,csak egyszerűen beleszerettem.
Nem szeretnénk elveszíteni egymást,de nem tudjuk mi tévők legyünk.
Lakóhelyemen két házaspárt ismertem közelebbről hasonló korkülönbségek voltak köztük. Az egyik nagyon rossz házasság volt, a férj állandó féltékenységi jeleneteket rendezett, gyermekük nem volt, szóval csapni való volt az életük, de halálukig kitartottak egymás mellett.
A másik házaspár nagyon szépen élt. A férj pár éve már meghalt. Van egy fiúk és egy leánygyermekük / most már unokák is vannak/ Jó anyagiak között voltak, vannak, a feleségére egy életen át büszke volt, öltöztette és egy életen át a "tenyerén hordta".
Hogy ki, mikor hal meg azt előre nem lehet tudni. az én vejem 31 évesen halt meg három hónapig tartó betegségben.
Véleménye lehet mindenkinek, de az életedet Te éled.
Persze én is azt mondom, nem ez az ideális korkülönbség!
Sok boldogságot, bárhogyan is döntesz.
Nem egyszer volt már olyan,hogy a másik mit gondol,vagy mit akar mondani. Fél szavakból megértjük egymást,rengeteget nevetünk...szerintem ennél többet nem is kell mondanom,mert úgyis én leszek a kis pénzéhes ribi,nem igaz?:) Egyébként pedig valószínűleg Ausztriában fogok tovább tanulni,ahol ingyenes a felsőfokú képzés.:)
Illetve nem érdekel a továbbiakban sem amit a pénz vonzatában írtok,hiszen:
egyedül gyűjtöttem össze 150 ezer forintot a telefonomra(edzést tartok,illetve kisebbeknek tanítok németet és matekot is) és a nyári nyelvvizsgámra is én szedtem össze a 65 ezer forintot,ami 97%-os lett,tehát lehet hogy annyira nem is vagyok buta,így az előrehozott német érettségim mellett,és a most megszerzett(márciusban) angol középfokú nyelvvizsgám mellett.:) Amire szintén egyedül szedtem össze a pénzt,KEMÉNY MUNKÁVAL. Én tavaly nyáron nem mentem el csak egyszer strandra,mert nem szerettem volna anyutól kérni pénzt rá,a barátomnak pedig azt mondtam,hogy nem akarom rosszul érezni magam,hogy ezt is ő fizesse..nem mintha sokat jártunk volna el,pont ezért! nem akartam úgy érezni,hogy ő fizet nekem mindent,kellemetlen volt az is,amikor havi rendszerességgel(mert ezt sem akartam többször,pont ezért) mentünk moziba és ő fizetett mindent. Nem azt mondom,jól esett,de én ezt napi rendszerességgel nem tudnám elviselni.
úgy van.
fel is pontoztam a 86-ost.
ő 1 jó ember, látszik rajta, látszik a pontjain....feltétel nélkül megbíznék egy ilyen kimagasló pontszámú emberben.
Hidd el itt senki nem attól fél, hogy ribanc vagy, kivéve a trollok kötelező kűrjeit ugyebár, de ők amúgy sem fontosak. Hanem az itt a baj, hogy 17 éves vagy, oké, hogy dolgozol iskola mellett, elkötelezett vagy, építed a jövődet stb. stb. DE EZ MIND KEVÉS, mert nem egy hasonlókorú sráccal jársz, hanem egy felnőttel (egy nagyon felnőttel), akivel más-más szinten álltok akár érzelmileg, akár bármilyen más szempontból.
Azt kérdezted, lehettek-e hosszú távon boldogok együtt, tehát neked is vannak kétségeid, errefel, ha valaki felhívja a figyelmedet a várható veszélyekre, azt ignorálod. Hát te tudod. 27 év korkülönbségről beszélünk, k.rvasok idő. Gondolj bele, gyakorlatilag az egymás iránt érzett szerelmen túl nem valami sok közös lehet bennetek. Más generáció vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!