Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejönne nektek egy ilyen pasi? Leírás lentebb
185 cm magas vagyok, 70 kilóval. Eléggé sportos testem. Széles vállak, kicsit izmos kezek. Nem egy izomagyú palit kell elképzelni, csak olyan "egészségesen" jó kondiban lévő pasit.
Sötétszőke hajjal, zöld szemmel. Sok haverom/ismerősöm mondja, hogy a külsőmmel és a "belsőmmel" álompasi lennék. De még egyetlen csajt sem találtam. Bennem van a hiba?
Légyszi értelmes válaszokat írjatok. 20/F
dehogyis:) miért lenne benned a hiba? :) ugyanmár
a leírás alapján tényleg jó kis party lehetsz, de nem ebben kell mérned azt, hogy miért nincsen senkid:) nehogy emiatt önértékelési problémáid legyenek :)
járj nyitott szemmel a világban, ismerkedj, flörtölj. valahol van egy lány, aki rád vár :) lehet, hogy holnap pont szembejön veled:)
20/L
nem benned van a hiba, csak -gondolom- még nem találtad meg azt, aki miatt még a csillagot is lehoznád az égből. csak kitartás, és megtalálod. a legjobb, ha nem gondolsz arra, hogy mikor találod már meg, egszerűen csak éld az életed, és egy napon majd arra ébredsz, hogy egy álmod vált valóra.
nekem bejönnél:)
Köszi a válaszokat.
Nyugodt, határozott személyiség vagyok sokak szerint. Poénkodok és elvagyok a körülöttem lévőkkel. Mondhatni társasági lény vagyok...
De azért köszi a válaszokat. Most már tudom, hogy nem bennem van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!