Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy féltetek valakivel találkozni, mert úgy éreztétek lehet hogy belészeretnétek?
Volt ilyen.
Még fiatalabb voltam, gimis, és szükségem volt korrepetitorra, mert elég gyenge voltam fizikából.
Családi barát próbált nekem segíteni, aki egy pár évvel idősebb, mint én vagyok.
Egy órám volt vele, ráadásul itthon volt az az egy óra, de én nem tudtam a tananyagra koncentrálni... Még mielőtt bármi történhetett volna (tényleg kritikusan nagy a korkülönbség köztünk, én egy 7-8 évre saccolok), azt mondtam a szüleimnek, hogy nem szeretnék többé fizikázni. De az okát nem mondtam meg, vagy valami mást mondtam, arra már nem emlékszem.
De azt éreztem, hogy minél tovább maradok a "gyámjai alatt", annál inkább magába kerít az érzés, és a fizika sínyli meg...
Szóval így történt...
Nem sokkal azután persze elkerültem egy idős bácsihoz, aki még attól is elvette a kedvemet, hogy bármi máson járjon az eszem. Nem, nem volt pedofil! :D Csak értette a dolgát, meg értette a fizikát is. :D
(23/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!