Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan veletek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veletek, hogy féltetek valakivel találkozni, mert úgy éreztétek lehet hogy belészeretnétek?

Figyelt kérdés
Mondjuk nem is ismertétek az illetőt, csak párszor összefutottatok, és ő nézett nagyon, sőt rátok is nagy hatással volt, túl nagy hatással, sokat jutott az eszetekbe de ti nem akartatok belebonyolódni egy kapcsolatba vagy bármibe ezért kerültétek? Milyen sikerrel, elfelejtődött az illető?
2009. jún. 17. 23:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Volt ilyen.

Még fiatalabb voltam, gimis, és szükségem volt korrepetitorra, mert elég gyenge voltam fizikából.

Családi barát próbált nekem segíteni, aki egy pár évvel idősebb, mint én vagyok.

Egy órám volt vele, ráadásul itthon volt az az egy óra, de én nem tudtam a tananyagra koncentrálni... Még mielőtt bármi történhetett volna (tényleg kritikusan nagy a korkülönbség köztünk, én egy 7-8 évre saccolok), azt mondtam a szüleimnek, hogy nem szeretnék többé fizikázni. De az okát nem mondtam meg, vagy valami mást mondtam, arra már nem emlékszem.

De azt éreztem, hogy minél tovább maradok a "gyámjai alatt", annál inkább magába kerít az érzés, és a fizika sínyli meg...

Szóval így történt...

Nem sokkal azután persze elkerültem egy idős bácsihoz, aki még attól is elvette a kedvemet, hogy bármi máson járjon az eszem. Nem, nem volt pedofil! :D Csak értette a dolgát, meg értette a fizikát is. :D

(23/L)

2009. jún. 17. 23:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Velem is előfordult már ilyen, azzal a toldalékkal, hogy én rendszerint totál leégettem magam a srác előtt :D Fel tudtam fogni, hogy ebből az ég világon semmi jó nem származna, ha minket összeboronálna az élet, a szívem mégis a leghevesebben vert, amikor a közelébe kerültem. Egyszer azon kaptam magam, hogy randira vagyok hivatalos Általa, amitől olyan szinten beijedtem, hogy inkább elmentem mással, mert valamiért úgy éreztem, hogy hülyét csinálnék magamból előtte:) Azóta köszönőviszony él köztünk, és nagy ritkán msn, és már nem igyekszem kínosan elhessegetni a gondolataimat más röppályákra, ha netán eszembe jut :)) Happy end ^^
2009. jún. 18. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:
pont most állok egy ilyen találkozó előtt. szoríts nekem, sorstárs!
2009. jún. 20. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!