Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék még, hogy jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék még, hogy jobb legyen? Vagy ha már feladom, mert lassan ez van, akkor, hogyan lépjek túl?

Figyelt kérdés
Már mindent megtettem,hogy jobb legyen a kapcsolatunk,de egyszerűen nem megy!Rajta múlik minden,de ha ő nem változtat,akkor egyedül nem tudok.Folyamatos veszekedéseink vannak,amit már nem nagyon tudok elviselni.Egy kicsit kellene változtatnia,hogy ne beszéljen velem lekezelően.De ő makacs,akaratos és önző.Nem ezt az embert szerettem meg!Mit tudok még csinálni?Próbáltam szépen és csúnyán is,de semmi.Lassan már ott tartok,h jobb lenne külön,de az meg nagyon rossz lenne,amit szintén nem tudnék kezelni!Hogy felejthetem el?Vele szeretnék lenni,de úgy,hogy normális!Most vagy maradok egy rossz kapcsolatban amin változtatni egyedül nem tudok,vagy szintén szenvedek a hiányától!?Segítsetek légyszi!Egyedül nem megy! :(
2012. ápr. 10. 08:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem tudnék vkivel azért lenni,mert egyedül nem jó!Azért vagyok vele,mert szeretem és vele akarok lenni! :(
2012. ápr. 10. 11:52
 12/13 ASOT ***** válasza:

hát ez baj!

ő viszont feleannyira sem mint gondolnád..szerintem....

2012. ápr. 10. 12:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Eloszor azt hittem, hogy en irtam ki, csak megfeledkeztem rola. De aztan lattam, hogy ez egy jo regi kerdes.

Azota mi van Veled kedves kerdezo?

2016. nov. 14. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!