Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
~4 hónap járás után mi a véleményetek arról, hogy még nem mutatott be a szüleinek?
Én már bemutattam őt, a kapcsolatot komolynak érzem. Sűrűn tudunk találkozni, ezzel nincs probléma. A viszony nagyon jó közöttünk, természetes és nem görcsös. Ő igazából messze lakik, nagy a távolság közöttünk és nem is akartuk elkapkodni az egész kapcsolatot, de most már elég komolynak érezzük ahhoz, hogy sor kerüljön a találkozásra az ősökkel. A távolság dolog nekem nem probléma, mennék hozzá szívesen, csak hogy nem hív. Megígérte, hogy majd a tavaszi szünetben (ami most van) mehetek hozzá, de úgy tűnik, hogy ez megint elmarad. Kicsit kellemetlennek érzem a helyzetet, mert olyan, mintha szégyellne, holott nem így érzékelteti velem. Kicsit elbizonytalanodtam, furán érzem magam. Őszintén szólva nem szeretném senki tanácsát sem megfogadni, csak a visszajelzésekre lennék kíváncsi, ki mit szól a dologhoz.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!