Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » ~4 hónap járás után mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

~4 hónap járás után mi a véleményetek arról, hogy még nem mutatott be a szüleinek?

Figyelt kérdés

Én már bemutattam őt, a kapcsolatot komolynak érzem. Sűrűn tudunk találkozni, ezzel nincs probléma. A viszony nagyon jó közöttünk, természetes és nem görcsös. Ő igazából messze lakik, nagy a távolság közöttünk és nem is akartuk elkapkodni az egész kapcsolatot, de most már elég komolynak érezzük ahhoz, hogy sor kerüljön a találkozásra az ősökkel. A távolság dolog nekem nem probléma, mennék hozzá szívesen, csak hogy nem hív. Megígérte, hogy majd a tavaszi szünetben (ami most van) mehetek hozzá, de úgy tűnik, hogy ez megint elmarad. Kicsit kellemetlennek érzem a helyzetet, mert olyan, mintha szégyellne, holott nem így érzékelteti velem. Kicsit elbizonytalanodtam, furán érzem magam. Őszintén szólva nem szeretném senki tanácsát sem megfogadni, csak a visszajelzésekre lennék kíváncsi, ki mit szól a dologhoz.

19/F

2012. ápr. 10. 02:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Megmondom neked őszintén, hogy volt egy barátom, akinél azért halogattam a bemutatást, mert nem voltam biztos a kapcsolatunkban és abban sem, hogy igazán szeretem-e annyira, hogy annyira bevonjam a bizalmamba, hogy hazaviszem. Elég lepukkant lakásban éltünk akkoriban, amit cikinek éreztem, nem szívesen vittem oda akárkit. Ő bemutatott elég hamar (a már fent írt okokból), meg lettek oldva a kettecskés légyottok, ezért sem éreztem sürgősnek bemutatni őt odahaza anyámnak. Aztán persze nyaggatott, hogy mikor jöhet el hozzánk, és folyton csak húztam-halogattam én is. Folyamatosan éreztem magamon a nyomást és furcsa módon ez arra sarkalt, hogy továbbra is húzzam a bemutatást. Nem tudom, értettél-e. Aztán végül szakítottam a sráccal és az én részemről soha nem is került így sor a bemutatásra. Viszont a legutóbbi barátomnál fel se merült, hogy nem viszem haza, nála a világ legtermészetesebb dolgának éreztem, hogy bevonom a családomba, megmutatom neki a helyet ahol élek, akármilyen lerobbant is a lakásunk. Nálam ez tehát érzelmektől függ. Nem mondom, hogy tutira a te barátnődnél is ez a helyzet, de ez is egy támpont...
2012. ápr. 10. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!