Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi idő kell általában ahhoz hogy lenyugodjanak a kedélyek és újra beszélő viszony alakuljon ki esetleg?
ma 14:56
nem én szakítottam..de szerintem ő sem tudja pontosan:)
igazából féltékenyek voltunk egymásra..ő azt hitte hogy én is megcsalom,én meg azt hogy ő engem..miközben egyikünk sem csalta meg a másikat.elég jó volt köztünk a szex,túl jó,és mind ketten elég féltékenyek és hevesen voltunk,talán ez okozta a veszekedést és a féltékenykedést
hát szerintem ez abszolút a 2 emberen múlik, nincs tankönyvi definíció rá.
engem exem nagyon rondán dobott ki, bmegelve, ráadásul sms-ben. 2 év kellett, mire bocsánatot kért, és beszélünk. jóban vagyunk, de lazán, egyáltalán nem szoros barátokként. néha-néha beszélünk.
viszont másik exemből nekem lett elegem. egész egyszerűen kiidegelt a f.szságaival a kapcsolatunk alatt, én dobtam ki. vele mai napig nem akarok beszélni, és nem is beszélek. örülök, ha nem látom, annyira elegem lett belőle. ő akarta volna, talán ma is akarná, de én nem. szóval erre nincs recept sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!