Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek rolam? . Moderatorok ne toroljetek mert a kepen lathato szemely en vagyok!
Gyerek vagy még. Várj még pár évet, szélesedjen a vállad, és egy kis arcszőrzet sem árt, mert elég baba arcod van.
De amúgy egy 16 éveshez... teljesen átlagos, talán kicsit jobb is annál...
14-es vagyok megint.
Utána néztem, tényleg hasonlítasz Avicii-ra. Főleg a szemeid. De kitartok azért még a DiCaprionál is, első ránézésre ő ugrott/ugrik be rólad.
A hajaddal, testalkatoddal, stílusoddal is szerintem minden a legnagyobb rendben van és tök jó.
:) Csak őszinte.
Mondanám, de hiába, hogy mikor hazudni próbálok mindig elfelejtek pislantani... talán egyszer jól jön még ez az infó neked.
Fiatal vagy meg, böven fogsz valtozni, de en azt mondom, hogy mar most jobban nezel ki az atlagtol, latszik, hogy igenyes vagy, szerintem a hajad sem gaz, söt.
Eselyes, hogy par even belül falni fogod a csajokat. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!