Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attila81 kérdése:

Én egy 30 éves teljesen átlagos kinézetű srác vagyok. Miért nem találok magamnak párt? Mi lehet a baj velem? Próbálkoztam internetes társkeresőn keresztül is, de az első találkozás után elutasitottak, mert nem találják bennem a szikrát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 8. 15:37
1 2
 11/20 anonim válasza:
17:13... be voltam rúgva?
2012. ápr. 29. 12:30
 12/20 anonim ***** válasza:

Nálam ugyanez a szitu. A tavaly őszi szakításom óta taliztam két sráccal is,de az elsőnél nem volt meg az a bizonyos szikra, pedig ő szeretett volna - akármit is írtok igenis kell az a plusz ami rögtön megfog elsőre, a másodiknál már volt valami,mert szerelmes nem lettem,de el tudtam volna képzelni egy kapcsolatot, viszont ő állandóan dolgozott és sosem találkoztunk, így nehéz...

Azóta is keresem a másik felem :(

Ja és pár társkeresőn is fenn vagyok..

2012. máj. 8. 16:39
 13/20 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: ja és 31/L
2012. máj. 8. 16:40
 14/20 anonim ***** válasza:

Legultolsó vagyok és 29 éves lány vagyok.

Nálam soha nem volt komoly kapcsolatom egy fiúval sem. Csupán a volt iskola társam meg egy idegen fiú volt. A volt iskola társamat nem akarom páromnak magamnak elhanyagolt megjelenése van a fogai rosszak.

A másik fiúval több mint 12 éve találkoztam és 2,5 hónap után ott hagytam, mert nekem nem volt pénzem meg vegyem az óvszert, vagy fogamzásgátló tabletátt.

Ráadául fogyatékkal élő vagyok de szerecsémre külsőleg nem látszik rajtam, akkor jön elő nekem amikor feszült hangulatom van és rossz kedvem. Nem akartam akkori 16 éves koromban a szüleim megtudják van egy fiú partnerem aki külsőleg inkább 20 évei közepén volt.

Anyagilag jelenleg nem élek jómunkahelyemről sajnos elküldtek ennyit a védett munkahelyről, nem tudom biztositani a leendő srác partneremnek legyen főtt ételt mivel örülök ha egyáltan anyagilag tudnék fejlődni.

Külsőm sem szép sajnos nem úgy mint a többi velem egykorú lánynak sajnos markáns arcvonásom van erősen fejlett szemöldököm végett hiába keskeny és nem vastag. Arc hosszúségom hosszabb és kicsivel keskenyebb a többi lánynál.

2012. máj. 17. 14:10
 15/20 anonim ***** válasza:

Nálam ugyanez a szitu. Én sem találok senkit és nem is kellek senkinek.

Egyszerűen az is lehet, hogy szimplán nincs szerencsénk.Minél többet tépelődik az ember az okokon, annál rosszabb.

Lényeg, hogy add magad, ne színészkedj. Valakinek egyszer csak bejön a stílusod.

Én is ebben bízom.

Ha nem sikerül, akkor kapunk egy " IJ kártyát." (Így jártunk.)

2012. aug. 29. 18:48
 16/20 anonim válasza:

részeg srác vagyok!

szóval ajánlom mindenkinek a 'csupasz majom c. könyvet. szerintem nem kéne annyiba belenyugodni hogy egyszer bejön valakinek a stílusom. nem azt mondom hogy menekülni kell az átlagosságtól, hanem vonzódni a kalandok, érdekes dolgok felé (esetleg képezd, edzd önmagad hogy életképesebb legyél) engem legalábbis feldob ha életképes vagyok, de amúgy általában azért tetzsek meg lányoknak mert elég határozott és amgabiztos vagyok miközben sosem tudom hogy mivan? és minden félreértek ami szerintük aranyos. szóval lehet hogy mégsem az életképesség a lényeg mert már nem ősemberek vagyunk hanem valami + ami lehet hogy tök véletlen.

2012. szept. 29. 21:04
 17/20 anonim válasza:
hallod tök érthetetlen amit ideírtam. najó inkább nem is írtam ide semmit!
2012. szept. 29. 21:06
 18/20 anonim ***** válasza:

Én a kérdezőre lennék kiváncsi sikerült-e már társra találni?

Egyébként sztem ha nem erősködsz vele, magától jön..na nem azért mert lenne bárkim,de az előző barátom is pont akkor jött mikor totál lemondtam és elhatároztam nem kell senki én jól érzem magam úgy ahogy vagyok.. :)

Szal most megpróbálom jól érezni magam úgy ahogy vagyok.. ;)

2012. nov. 8. 17:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Miért nem mozdulsz ki otthonról? Szerintem az internetes vagy az SMS-es társkeresés a lehető legrosszabb megoldás, hogy párt találj magadnak.
2012. nov. 16. 12:49
 20/20 anonim ***** válasza:

Utolsó: erre rácáfolnék annyiban, hogy a volt barátom szintén az internet segítségével ismertem meg.

A netes társkeresés...kb. ua. a szitu mint a chat, tele van félőrülttel,kivételek persze vannak ritkán.

Nem rossz az amúgy,csak tényleg nem ahhoz kell minden reményt fűzni. Igaz én onnan most ismertem meg egy egész kedves fiút. Kár, hogy szegényen nagyon kiütközik a falusiasság :(

Az hogy elmegy az ember szórakozni sem jelent sajnos biztosítékot. De ad egy plusz lehetőséget!

2012. nov. 20. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!