Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónap járás után megfogtam a pasim farkát, mármint gatyán belül. Ez ribancos?
ha kiverted volna, leszoptad volna, magadba helyezted volna es mindezt 25 ezer forintert az utca szelen 2 masik ferfi jelenleteben akkor talan azt mondanam hogy "ribancos".
addig is kellemes szorakozast.
Mit jelent a ribancos?
Szánalom hogy mindenkinek ez a jelző lett a mérce! Kit érdekel hogy mit csinálsz! Ha tetszik mindkettőtöknek és nem ártotok vele senkinek akkor mitől félnél?!
Annyit használják már a ribanc jelzőt hogy én már csak olyan csajokat keresnék akikre azt mondják, mert amelyik csaj kicsit is izgalmas arra rögtön ráfogják!!!!!
"Annyit használják már a ribanc jelzőt hogy én már csak olyan csajokat keresnék akikre azt mondják, mert amelyik csaj kicsit is izgalmas arra rögtön ráfogják!!!!!"
Rákospalotán a szemétégető környékén válogathatsz magadnak az izgalmasabbnál izgalmasabb lányok között:D
ma 15:52
Oké de ne legyenek fizetősek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!