Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mégis mit akar? Mit tegyek?
Szerelmes lettem egy srácba, aki pillanatnyilag még nem viszonozza az érzéseimet. Az oka a hullámokkal és fájdalmakkal teli múltja: csalódás csalódás hátán, érzelmileg ronccsá tették emberek, és még sorolhatnám.
Voltaképp tudja, hogy mit érzek iránta, de egyelőre nem tudja viszont adni ezeket ugye a régen történtek miatt.
Azt nem tudom, mit tehetnék, hogy sikerüljön túl lennie mindenen és hogy belém szeressen. Tudom, hogy nem én irányítom a szívét, de meg szeretnék tenni mindent, hogy meghódíthassam! :)
Amúgy is rendkívül empatikus vagyok, szóval mindig meghallgatom, hiszen nekem jó szokásom ez, ráadásul éjjel-nappal kommunikálunk, mindenféle témában. Már nem egyszer akadtak össze az ajkaink, egyszer le is feküdtünk, néhány hete, azóta nem lett az, hogy nem kommunikál velem vagy kerül. Nem. Ugyanúgy beszélgetünk.
Sőt.
Mindig mondja, hogy hiányzom. Természetesen megkérdezem tőle, hogy hogyan? Mire kapom a választ, hogy "TE! magad." Meg hogy kár, hogy nem vagyok mellette, úgy szeretne velem szóban is beszélni, stb.
Nemrég eléggé összevesztünk, mert nagyon hasonlítunk és kiböktem, hogy elegem van, nem fogok többet harcolni érte. Azt csinál, amit akar. Ő meg erre, hogy nem tudja, mi legyen kettőnkkel, érdemes lenne-e folytatni vagy hagyni a fenébe. Itt mondtam, hogy akkor megvan, hagyjuk az egészet. Erre azt mondta, hogy inkább megy aludni, másnap megyek-e hozzá. Mondtam, hogy döntse el, engem nem érdekel. Természetesen reggel jött az sms meg a telefonhívás, hogy megyek-e és minden okés volt! :)
Nagyon jól éreztük magunkat egész nap és másnap is.
A barátnője akarok lenni, de nem kérdezhetem meg, hogy nem próbáljuk-e meg esetleg, mert a volt barátnője szintén rávette, én meg nem akarok olyan lenni, hiszen ő sem volt túl lelkes akkor. :(
Szeretnék vele nagyon összejönni, még akkor is, ha egy idióta, szemétláda, lélekroncsoló bunkó. Nem tehetek róla, szeretem.
Kérlek, segítsetek, hogy mit tehetnék! Előre is köszönöm! :)
L/19, F/23
Nyolcadik kommentelő:
Nem csak akkor keres, ha van valami gondja. Mindig beszélünk, napról napra. Azt viszont teljesítettem, amit mondtál, hogy lépjen ő, beszéljen velem, ne mindig én menjek utána. Köszönöm a válaszod! :)
Kilencedik kommentelő:
Szóhoz sem jutok! Hálás köszönetem mindazért, amit leírtál, hamarosan teljesítem az őszinte beszélgetést. :) Csak egyet nem értek: "Próbálnál közeledni felé, de mégsem..." Ezt hogy csináljam? Köszi még egyszer! :)
Jajj az ilyet messzire elkerülni... Tudod miért? A végén te fogsz pofára esni.
Te most egy pótlék vagy. Sérült a lelke, szomorú, jogosan, és duzzog. Mindent utálni, mindent kizárni. De azért csendes magányában az ember rájön, hogy társas lény, egyedül sz.r. Te pedig azért egy jó rész vagy az életében. Aki vigaszt nyújt, lehet kicsit dugni vele, all in one búfelejtő. De azért annyira mégse jó, hogy járjon is vele, de most a minden sz.rság közepén pont jó.
Csak addig leszel jó, amíg helyre nem jön. Figyeld meg.
Az a gond, hogy én is ettől rettegek. Komolyan mondom, úgy érzem, hogy legalább eddig is, de "vele vagyok". Mit tehetnék? Szóval tudom, hogy pofára fogok esni, viszont ő legalább boldog lesz a későbbiekben. Volt már hasonló kapcsolatszerűségem, s mi lett a vége? Most az illető srác szerelmes belém, én viszont sosem fogok őbelé az lenni már.
Köszönöm a kommented!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!