Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok egy ilyen pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy ilyen pasival?

Figyelt kérdés

18 éves, nagyon helyes, magas, sportos testalkatú.

Ezenkívül kedves, humoros, és jól el lehet vele beszélgetni. De én lennék neki az első,........ vagy ettől ne féljek? Mit gondoltok?

20/L

2009. jún. 17. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
ez az "egy ilyen pasival" ez nekem kicsit lenézőnek tűnik, mintha lenéznéd, mert még nem volt senkije. szerintem ettől nem kéne félned ez nem épp egy lényeges dolog
2009. jún. 17. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:

ilyen kérdés már volt.

hmm.. sztem ne zavarjon az hogy nem volt még barátnője,jó oké előfordulhat hogy "ügyetlen" lesz vagy félénk és nem érzi ha vmit rosszul csinál, de lehet az is hogy majd minden erejével rád fog figyelni pont ezért.

legalább tuti nem akar lefektetni egyből :D

vannak jó és rossz oldalai :)

viszont az is jó hogy ha neked már volt, tudod a fiút irányítani

2009. jún. 17. 15:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Lehethogy csak nem akart fűvel-fával járni. Ettől még lehet normális... Nekem sem volt még pasim (pedig próbálkoztak már sokan). Akkor velem sem fog járni senki sem, mert még nem volt senkim?:D

16/L

2009. jún. 17. 15:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
ha egy pasinak sok barátnője volt az a baj, mert biztos akkor csak játszik veled...ha nem volt egy se akkor az a baj s lenézed.
2009. jún. 17. 16:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell érezned,ha szereted és ő is téged akkor igen.Mi bármit mondhatunk,nem kell elhinni,saját magadnak kell döntened!!!

Egyébként ne félj attól,hogy te lennél neki az első,van akinek te is első voltál:)

Szerintem ha szeretitek egymás akkor igen:D

2009. jún. 17. 16:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért félsz attól, hogy te vagy neki első? 18 éves korára már falu bikájának kéne lenni? Mindjárt az első alkalommal egy egész éjszakás díszb@szást szeretnél? Türelem az ohne?..
2009. jún. 17. 16:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem hogy örülnél,hogy adhatsz valami újat!Hogy Te leszel neki az első. Majd belejön, mint kiskutya az ugatásba.Te tényleg ekkora csoda vagy az ágyban,hogy előképzést igényelsz??

(:-)

2009. jún. 17. 17:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem örülj neki ,hogy te vagy az első!!!Legalább tudod irányítani,megtanítani pár dologra....
2009. jún. 17. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!