Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak játszik velem? (Lent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak játszik velem? (Lent bővebben)

Figyelt kérdés
Megismiztem egy pasival társkerin.Leveleztünk,fotót cseréltünk majd taliztunk.Aztán a talizás csak havi 1 alkalom volt,de nap mint nap e-mailt váltunk.Most utoljára kicsit közelebb kerültünk egymáshoz.Még nem feküdtem le vele.Ő 40km-re lakik tőlem, így nem tudunk minden nap talizni.Én is dolizom meg ő is.Vele sok jó dolgot csinálunk mikor talizunk.Sok mindenről szó esett már közöttünk,de félek,hogy játszik velem.
2009. jún. 17. 15:35
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Ja és nagyon helyes a pasi. Kiváncsi vagyok Te hogyan rövidítesz ha sietni kellene? Vagy talán kisregényt írjak? Szerintem nem értenéd. Kérdést tettem fel.Nem arra lettem volna kíváncsi, hogy ki mit tart nevetségesnek.Ja és Én nem szokatam másoknak a hibáit a fejére olvasni. Mindenkinek megvan a maga rövidítési szokása.!!!

Köszönöm a hozzászolásokat.

2009. jún. 17. 15:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha sietni kellene,nem írnék.Majd ha időm van rá akkor írnék.Nem olvastam a fejedre a hibáidat csak elmondtam hogy ha igy röviditesz jol kinevetnek.ez nem fejre olvasás!szerintem.de ki igy ki úgy.
2009. jún. 17. 16:01
 13/19 A kérdező kommentje:
Olvass el pár kérdést a fogamzásgátlás kérdéseknél. Ott szerinted hogyan rövidítenek?Ja van itt aki állandóan itt van.Nekem most van kis időm.
2009. jún. 17. 16:05
 14/19 anonim ***** válasza:

De most a hülyékről veszel példát? Amúgy amiket írtál nem rövidítések, hanem az a szleng amit használsz,ha rövidítettél volna azt írtad volna: megismertem = megism.

a kérdésedre válaszolva: Nem látom okát, h a srác miért csak bolondítana! Eddig még nem történt köztetek semmi! Nem lehet h kihagytál részleteket? Pl.: Ígéreteket tesz h elvesz....stb.

2009. jún. 17. 16:13
 15/19 anonim ***** válasza:

Hidd el láttam már nálad durvábbat is!!

írd be keresőbe:

Vajon ugyanazt érzi amit én és a barátaim??

Na ha ezt eltudod olvasni akkor minden tisztelet:)

Nem leb@szni akartalak,csak olyan vicces!

2009. jún. 17. 16:14
 16/19 A kérdező kommentje:

Na rendben elhiszem, hogy nem .... akartál.Köszi annak aki a szlenges dolgot írta. Nem igérgetett semmit.Szerencsére.Van olyan érzésem, hogy játszana. Kicsit megnyugodtam, hogy szerintetek nem.

Jó olvasgatást.Ha még lesz kérdésem felteszem.Sokmindtent lehet következteni a rövidítésekből. Jól szokat.

Köszi.

2009. jún. 17. 16:21
 17/19 anonim ***** válasza:

Nézd, tényleg vicces, ahogy megfogalmaztad... Mert aki így beszél, azt még én sem szoktam komolyan venni, nem hogy a pasik...

De ennyiből nem derül ki, hogy komolyan vesz -e téged, vagy sem. Nem írtál szinte semmi konkrétumot. Hogy tudjuk mi? :O

2009. jún. 17. 16:34
 18/19 anonim ***** válasza:
64%

Először is mondanám, hogy nem leb@szni akarlak én sem.

De a szupcsi, pasi, társkeri, azaz a sok ire végződöő, szócska, amit úgy képzel, az sajnos pláza k.rvákra utal, a mostani 13-16 éves kislányokra, általában, ezért nem fognak komolyan venni, és ez tényleg nem rövidítési forma...Előszörre én sem vettem komolyan a kérdést, mert csak nevetni lehet rajta, és fogalmunk sincs róla, hogy pontosan mit szeretnél.

Egyébként kicsit többet is elmondhatnál az egész dologról, hogy tudjunk segíteni, mert ez így nagyon nem oké még.

Még nem ígért semmit, akkor felesleges ezen paráznod. Vagy lesz valami, vagy nem. Hogy csak játszik-e veled, egyenlőre még nagyon korai megkérdezni. Azt sem tudod, hogy pontosan mit akar, mik a tervei, vagy ha igen, akkor már a kérdésedre is tudod a választ.

Te jobban ismered, mint mi, jobban tudod, hogy milyen ember.

Másrészt lehet, hogy most nagyon elkeserítelek, előre is elnézést, de ha havonta egyszer találkoztok, még így az elején is, nem hinnék nagyon benne, hogy bármikor is több lesz, mint egy havi találka, meg ez-az...

De ennek ellenére sok sikert, és ha még segítséget kérnél, írd le bővebben, hogy mi a baj:)

2009. jún. 17. 17:15
 19/19 anonim ***** válasza:
====)))))))))))))))ez csúcs...:D
2009. jún. 17. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!