Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire befolyásol egy ismerkedést párkapcsolatot egy esetleges csúnya vagy hiányzó fogak? Be lehet-e szeretni egy ilyen emberbe? Miért számít ennyire manapság fontos szépségpontnak a fogak?

Figyelt kérdés
Tegyük fel minden megvan benne jó a belseje neked is tetszik, de ez az egy hibája megvan. Ez mennyire befolyásolja a kapcsolatot? Túl lehet tenni magunkat hogy ezzel a hibával rendelkezik, tehát gondoljuk ha megcsináltatja a fogait akkor már úgyis szép lesz
2012. ápr. 7. 17:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem befolyásolja az embereket és nemcsak a párválasztásnál, hanem a munkaerő piacon is. Mindenképpen érdemes megcsináltatni.
2012. ápr. 7. 17:45
 12/16 anonim ***** válasza:

Mondanám azt, hogy nem fontos, de akkor hazudnék.

Nagyon tetszik egy férfi, de csak addig amíg ki nem nyitja a száját, hogy mosolyogjon. Egészen addig minden tökéletes. Ahogy mosolygott, egy világ dőlt össze bennem, annyira el vannak rohadva a fogai. Nagyon illúzióromboló volt...

2012. ápr. 7. 22:48
 13/16 anonim ***** válasza:

én először egy fiúnál a fogait nézem meg

23l

2012. ápr. 8. 00:08
 14/16 A kérdező kommentje:
És akit így megszeretsz és amiatt nem jön be mert olyanok a fogai attól még nem szeretheted meg? gondolj arra hogy ha megcsináltatja jó lesz szerintem egy olyan hiba, amin lehet változtatni, mert mondjuk egy ronda fejformán már nehezebben lehet változtatni
2012. ápr. 8. 07:13
 15/16 anonim ***** válasza:

12. vagyok

Nem azt mondtam, hogy nem tudom megszeretni, sőt, szeretem is! Ha olyan helyzet adódna, hogy a párom lehetne, nem tiltakoznék azért mert nem szépek a fogai.

De ismerem már 3 éve és nem értem miért nem csináltatja meg. Nem foghatja az anyagiakra, mert tudom, hogy lenne rá pénze...

2012. ápr. 8. 17:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Engem el tudtak fogdani és tudtak szeretni, elől a felső 4fogamon nagy sárga csíkok vannak(fejlődési rendelkenesség), viszont most akarom megcsináltatni mert nagyon zavar! Mar beszélni se merek rendesen
2014. ápr. 1. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!