Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi mondta már hogy aranyos vagyok. Ez jelenthet valamit?

Figyelt kérdés
pl meg ey megsimította az arcom és azt mondta "te arany" ! :) .. ezzel mire gondoltak?

2012. ápr. 7. 14:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

na de ha aranyos dolgot csinál vagy mond akkor aranyos lesz nekem akkor is:)

és ez nem zárja ki azt hogy a kinézete viszont lehet szexi.ha szexin néz ki vagy olyan megnyilvánulása van egy lánynak akkor azt mondom neki hogy szexi.nem bonyolult ez:D

vagy mégis?:)

2012. ápr. 7. 14:55
 12/22 A kérdező kommentje:
hát bonyolultak vagytok az biztos.. :D
2012. ápr. 7. 14:57
 13/22 anonim ***** válasza:
ezt a pasi szótárat meg felejtsd el szerintem.azért mert egy pasi mond valamit valamire,nem biztos hogy mindegyiknél így van,vagy én működök nagyon rosszul:)
2012. ápr. 7. 14:59
 14/22 anonim ***** válasza:
látom itt kezdünk beszélgetni,mert csak én írogatok.de pont azt mondom hogy nem bonyolult.ha valakinek aranyos megnyilvánulása van azt mondom aranyos,ha szexin felöltözött azt mondom neki de szexi vagy baby.ha valami baromságot mond azt mondom neki hogy ezt gondold át újra.ha rosszul öltözködött azt mondom legközelebb valami mást kéne felvenni.ennyi az egész.nem kell minden szóban valami hátsó jelentést keresni;)
2012. ápr. 7. 15:02
 15/22 A kérdező kommentje:
hát igen , az igaz :)
2012. ápr. 7. 15:02
 16/22 anonim ***** válasza:
és amúgy is ti vagytok bonyolultak:D
2012. ápr. 7. 15:03
 17/22 A kérdező kommentje:
jolvanna :D
2012. ápr. 7. 15:29
 18/22 anonim ***** válasza:
Nálam azt jelentené, hogy vonzónak találom a csajt, azt meg hagyjuk szerintem hogy ki milyen bonyolult, egyszerűen csak arról van szó, hogy sem a férfiak, sem a nők, nem egyformák.
2012. ápr. 7. 15:32
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha a külsődre mondja, akkor szerintem azt jelenti hogy bájos vagy. Ha meg előzékeny voltál vele, akkor meg szimplán így köszönte meg.
2012. ápr. 7. 18:04
 20/22 A kérdező kommentje:
hát csak mosolyogtam rá, és akkor fülig vigyorral azt mondta hogy olyan aranyos vagyok :') de ez nem az első eset volt.. Meg amit fent írtam, azt is ő csinálta :D
2012. ápr. 7. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!