Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért leszek olyan nehezen szerelmes?
Figyelt kérdés
Más emberek már 2 hét vagy 1 hónap max 2hónap után már szerelmesek, nekem meg kell 3-4 hónap mig szerelmes leszek valakibe. miért van ez igy?2012. ápr. 7. 10:55
1/6 anonim válasza:
mert neked kell, hogy megismerd, mielőtt szerelmes leszel. Te ésszel is szeretsz, nem a külsőségek fognak csak meg és ez jó.örülj neki, sok csalódástól kíméled megmagad.
2/6 anonim válasza:
Igazán szerelmes csak egyszer leszel te is mindenki más is, majd rájössz egyszer! És ahhoz majd neked sem kellenek hónapok. :) 24/N
4/6 anonim válasza:
Nem vagy egyedül,én is ilyen vagyok(sajnos vagy nem sajnos). Ennek az a hátránya,hogy mire te beleszeretsz lehet a másiknál elmúlik a rózsaszin köd:( Nekem már ez a második eset,hogy igy vagyok. A mostani párom már az első hónapban full szerelmes volt én meg nem.Most egy év után amikor nálam már rózsiszin köd van,nála nincs.:( Az a baj,hogy én nem tudok úgy szerelmes lenni,ha nem ismerem meg teljesen,nem tudok benne bizni stb mert nálam ilyenkor már mélyek lesznek az érzések,nem egy fellángolás. Ha egyszer átvágnak ,megcsalnak azután meg még nehezebb.
5/6 A kérdező kommentje:
hát igen , énis igy vagyok sajnos :(
2012. ápr. 7. 11:41
6/6 anonim válasza:
És én mért nem tudok szerelmes lenni?
Az hogy valaki jól néz ki, jó lelkű, stb... én attól nem tudok valakibe szerelmes lenni, lehet hogy velem van a probléma, de amikor valaki minden tizedik fiúba/lányba szerelmes tudna lenni, valahogy mégsem hiszem hogy valóban olyan szerelem az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!