Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanál vagy, , húznád"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál vagy, , húznád" tovább?!

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel interneten ismerkedtem. Láttam képeket róla, nem tűnt rossznak. Aztán mikor élőben találkoztunk sem volt rossz, csak akkor megláttam, hogy a fogai rosszul állnak. Eléggé irritáló dolog. Ez mellett feltűnt, hogy eléggé szeplős is, és a testtartása sem az igazi. Mindig parázik, hogy kicsik a mellei, és azért megharagudna, ha pl megfognám. Felmerült bennem a tény, hogy talán ennyire érzékeny a melleire, mert talán csőmelle van. Aki nem tudja hogy néz ki, keressen rá. aztán végül belsőre megtetszett. Aztán jöttek az első komolyabb veszekedések. Ez még oké is, csak hogy olyan dolgokon kapja fel a vizet, amin az eddigi összes lánnyal csak nevetgéltünk. Teljesen hétköznapi beszólogatások, amikkel talán csak óvodások szórakoznak. Szóval kis semmiségek. Nem is olyan rég összejöttünk ezek ellenére. Aztán a napokban, mikor vártam rá, hogy találkozzunk, rengeteg tőle sokkalta szebb lányokat láttam, és felmerült bennem a kérdés, hogy vajon X.Y. miért nem ilyen szép?! Meg hogy miért nem lehet nekem is ilyen szép a csajom?! Nem tudom, hogy mit tegyek. Ha szakítanék vele, akkor azt biztosan nagyon komolyan megérintené, mert ő nagyon szeret engem. De szerintem ez nem változna a részemről, és akkor csak még jobban fájna neki a szakítás, ha több idő telne el. Bár szerintem csak szenvednénk. Te mit mondasz erre Kedves olvasó? Mit tennél a helyemben?
2012. ápr. 6. 17:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2 hete??? Az még nem is számít semminek. Simán mond meg, hogy nem tetszik neked sem külsőleg sem belsőleg.
2012. ápr. 6. 19:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Jajjmár, hogy ennyit kell szerencsétlenkedni a külsőségek miatt? Télleg, kiírsz ide kb 10 kérdést, külön-külön rákérdezel a barátnőd minden egyes külső tulajdonságára, hogy az kinek mennyire elfogadható? Meg hogy az utcán nála sokkal szebb lányokat látsz, és csorog a nyálad, hogy a te barátnőd nem olyan? Édes jó istenem...

Ha szeretünk valakit, azt a hibáival együtt szeretjük! Sőt! Tovább megyek, mert ha IGAZÁN szeretünk valakit, annak még a hibáit is szépnek találjuk!

Na jó, figyelj! Látom, nem nyugszol, mert már így is kiírtál ma vagy 4 kérdést, és gondolom, addig fogod itt egymás után sorba nyomatni a kérdéseidet, hogy mit csinálj a csőmellű, kuszafogú, rosszartású, szeplős, hisztis csajoddal, amíg meg nem unod, mert már a többi kérdésednél is írták, hogy ha ennyire nem jön be a lány, akkor SZAKÍTS! de valamiért mégis itt ülsz még mindig és őrlődsz, úgyhogy szerintem főzz magadnak egy teát, idd meg, aztán higgadj le!

2 hétről beszélsz, ember!!! Nem 2 évről! Még szinte semennyit se jártál azzal a lánnyal, alig ismered. DE! Ha ennyire nem jön be külsőleg, a francért erőlteted?! Gondold szépen végig, hogy mennyire vonzódsz ehhez a lányhoz, kedveled-e annyira, hogy elfogadd a hibáit és esélyt adj neki, hogy megszerethesd, vagy sem. Ha tényleg ennyire szörnyűségesen taszít téged az a szerencsétlen pára, akkor meg szakíts vele! Lehetőleg még most, mielőtt még mélyebben belebonyolódtok a dolgokba!

Nagyon gusztustalan dolog valakinek szerelmet hazudni, közben meg a háta mögött fikázni, hogy micsoda csőmellű, csúnya, szeplős bányarém, és hogy minden 2. csajt szebbnek látsz nála, aki csak szembe jön veled az utcán!

Ha nem vonzódsz hozzá, akkor szakíts! Ha el tudod fogadni a hibáival együtt, adj neki egy esélyt!

De a lehető legőszintébben mondom neked, ember, TE MÉG NEM VAGY ÉRETT EGY PÁRKAPCSOLATRA! Olyan szinten a külsőségekre mész, és kajak, annnnnnnnyit problémázol ezeken a hülye külső dolgokon, amikor ezek valójában csak apró kis sz@r semmiségek az igazán fontos dolgokhoz képest, hogy őrület...

Na mindegy. Ha tökéletes csajt akarsz, vegyél egy guminőt. De mindenekelőtt, NŐJ FEL!!! Mert most megmondom neked, hogy márpedig neked, barátom, nem lesz normális párkapcsolatod addig, amíg ilyen szinten fent tudsz akadni minden kis vacak külsőségen.

Uff, én beszéltem.

2012. ápr. 6. 20:09
 13/15 anonim ***** válasza:

pff, ha ennyire nem tetszik a barátnőd, akkor mit akarsz vele? ez nem férfias hozzáállás a dolgokhoz! ha beleszerettél volna, akkor ilyen problémáid nem lennének, mert őt látnád a legszebbnek az egész világon, hiába tudnád, hogy ez valójában enm így van, de minden szépség dolog reális.

Szakíts vele kíméletesen, mert így becsapod őt, és természetesen te sem vagy boldog. Megcsalni meg ugye nem akarod?!

2012. ápr. 7. 15:41
 14/15 anonim ***** válasza:
"A szeretet nem áldozat és nem megfelelés kérdése. Ha szeret valaki, eleve csak a legjobb lehetsz neki. Számára a tökéletesség abban fogalmazódik meg, milyen vagy, és nem abban, milyen nem vagy."
2012. ápr. 7. 15:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Nevetségesnek tartom, hogy egyes emberek csak azért akarnak valaki mellett lenni, mert az a valaki szép. Ez olyan, mintha a reggeli müzlit a hozzá járó ajándék miatt vennénk meg, nem pedig az íze miatt...
2012. ápr. 7. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!