Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok egy roma sráccal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy roma sráccal?

Figyelt kérdés
A "kikupálódott" fajta. Öltöny, menő kocsi, üzleti szférában dolgozik. És úriemberként is viselkedik. Csak valahogy azért zavar a származása, mert a bőrszíne alapján nagyon látszik...
2012. ápr. 6. 16:01
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Régióvezető egy kereskedelmi banknál, szóval nem a maffiózó, alvilági fajta. Viszont nem tudom eldönteni, hogy bele merjek-e vágni... :S
2012. ápr. 6. 16:15
 12/27 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem érdekel a pénze, sőt! Az pont negatív volt nálam mikor a kocsijával próbált "menőzni" nekem!
2012. ápr. 6. 16:16
 13/27 anonim ***** válasza:
Milyen a kocsi? Gyártó/Típus?
2012. ápr. 6. 16:23
 14/27 A kérdező kommentje:
Miért fontos a kocsi típusa? BMW, azt hiszem 7-es.
2012. ápr. 6. 16:31
 15/27 anonim ***** válasza:
a cigányok nem is ismernek más típust csak a mercit meg a bmw-t. ez nem kérdés. amúgy ne jöjj vele össze szerintem. kikupálódott cigány nincs, ellenben kiváló színészek mind. ha érted mire gondolok. itt a környéken is van egy ilyen kikupálódott üzletember. ő építési vállalkozó...nameg lányokat futtat Németországban. többek közt a saját "barátnőjét" is.
2012. ápr. 6. 16:53
 16/27 A kérdező kommentje:
Én általában fekete Audiban látok cigányokat. :) Az azért durva, amit írtál! Akkor meg se próbálom, nem akarom én is így végezni! :)
2012. ápr. 6. 17:00
 17/27 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, hogy olyan emberek tanácsaira hallgatsz, akiket még csak nem is ismersz!... Mondok én neked valamit. Ne itt tedd fel a kérdést. Puhatolózz az ő baráti társaságában, hogy milyen ember. Ha sumákolás van, úgy is észre fogod venni. Másodszor pedig: neked kell a választással együtt élned. Ha ennyire számít mások véleménye, akkor inkább a barátaidét kérd ki. Ne a miénket. Tudod: messziről jött ember azt mond, amit akar.
2012. ápr. 6. 18:11
 18/27 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szégyen, de én akármilyen rendes, normális helyről származó romával vagyok kénytelen néhány szót váltani, valahogy mindig egyből görcsbe rándul a gyomrom és erőt vesz rajtam a menekülési ösztön. Amit a legjobban utálok, az az előítélet, de néhány percnél tovább nem tudok megmaradni a társaságukban anélkül, hogy ne legyek folyamatosan ugrásra kész. A válaszom: nem, minden porcikám tiltakozna ellene.
2012. ápr. 6. 18:37
 19/27 anonim ***** válasza:
Úgyvan, a Divíziótól aztán tényleg sokat lehet tanulni... ... ...
2012. ápr. 6. 18:54
 20/27 A kérdező kommentje:
Már minden ismerősöm véleményét kikértem. A barátaim(nagyrészt) azt mondták, hogy ők elfogadnák, ha én boldog lennék vele. Csak gondoltam megkérdezek még pár embert. :) De valamiért úgy veszem észre, hogy elég egoista, nagyra tartja magát, meg kicsit lekezelő néha a nőkkel. (Kicsit tartok tőle, hogy csak kihasználna..) Bár mondom, általában az úriembert mutatja minden téren. Szóval nem tudom melyik az igazi arca...
2012. ápr. 6. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!